• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Fitnessapparatuur

Fitnessapparatuur is een verzamelnaam voor alle apparaten die jou helpen bij jouw cardio of krachttraining. Bij Betersport bieden wij vele apparaten aan. Zowel voor professionele apparatuur als fitnessapparatuur voor thuis zit je hier op het goede adres. Of je nu zoekt naar een fitnessbank, hometrainer, crosstrainer, fitness halters of dumbbells, je bent hier aan het goede adres.

Fitness apparaten in alle prijsklassen en kwaliteit

Bij Betersport doen wij er alles aan om een zo breed mogelijk aanbod te creëren om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Echter is het belangrijk om goed te informeren voordat je over gaat tot een aankoop. Daarom hebben wij een geweldige klantenservice, welke altijd bereid is om jou een persoonlijk advies te geven.

Professionele fitnessapparatuur

Betersport doet haar uiterste best om altijd het nieuwste en beste aan te bieden als het om fitness materiaal gaat. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat de merken Focus Fitness en Fitbike zijn opgericht. Deze apparaten zijn van professionele kwaliteit voor een mooie prijs. Ook hebben enkele producten de iPlus functie. Deze modellen kun je koppelen met jouw smartphone of tablet. Zo kun je verschillende apps koppelen om jouw trainingen en programma’s uit te voeren en bij te houden.

Fitness toestellen om in vorm te blijven

Er zijn veel meningen over hoeveel beweging een mens zou moeten krijgen in een week. Wij stellen dat je per dag 30 minuten matig intensief moet bewegen en twee keer per week 60 minuten hoog intensief moet bewegen. Waarschijnlijk is dit in veel gevallen niet haalbaar met een simpele fietstocht naar het werk. Om het restant van jouw bewegingstijd op te vangen is het verstandig om fitness toestellen te kopen. Zo heb je zelf, in een vertrouwde omgeving, de controle over de hoeveelheid lichaamsbeweging die je wekelijks krijgt.

Fitnesstoestellen bij Betersport

Bij Betersport hebben wij een groot aanbod aan fitnessapparatuur in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. Zo bieden wij bijvoorbeeld:

De loopband

Ben je meer een loper dan een fietser, pak dan een loopband! De huidige generatie loopbanden biedt jou een scala aan mogelijkheden. Zo kunnen de banden kantelen, om zo een helling te creëren. Wellicht is het ook wel interessant dat er bij enkele loopbanden de iPlus module op zit. Deze maakt het mogelijk om de tablet of smartphone te koppelen aan de loopband om zo een gepersonaliseerde training uit te voeren. Wil je wat meer informatie voordat je een loopband koopt? Wij hebben de belangrijkste trainingsmogelijkheden en eigenschappen naast elkaar gezet voor de beste loopband.

De hometrainer

Toch wel een van de meest bekende fitness apparaten: de hometrainer. De hometrainer is bekend om zijn gemak en zijn fijne fietstrainingen die voor ieder niveau haalbaar zijn of jou juist uitdagen. Wil je graag meer bewegen, dan is een hometrainer een goede start!

De roeitrainer

Een van de meest effectieve, full body trainingsmethoden is toch wel de roeitrainer. Ook deze valt tegenwoordig onder de thuisfitness apparaten. De roeitrainer zorgt ervoor dat je niet alleen aan jouw uithoudingsvermogen werkt, maar ook aan uw armen, schouders, benen en bovenlichaam. Tijdens een training verbrandt je tot wel 700 Kcal per uur. Kijk eens rond in ons assortiment roeitrainers om een indruk te krijgen of het iets voor jou is.

De spinningfiets

Spinning of spinnen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de fitness wereld. Of je nu een routinier bent of een beginner, spinning biedt uitkomst. Spinning is een geweldige methode om jouw beenspieren te trainen en jouw uithoudingsvermogen te testen en uit te breiden. Het grootste verschil tussen een spinningfiets en een hometrainer is dat een spinning fiets vaak een doortrap systeem heeft. Deze zorgt ervoor dat jouw benen moeten blijven bewegen. Kijk eens in ons assortiment van spinningfietsen.

De crosstrainer

De crosstrainer is bekend om zijn effectiviteit in het trainen van het gehele lichaam. Je moet namelijk zowel jouw armen als benen gebruiken. Zo neem je de spiergroepen van de ledematen mee, en train je ook direct de core, borst, rug en schouders mee. Goed voor jouw gewrichten en effectief, wat wil je nog meer? Kijk bij ons assortiment van crosstrainers of lees meer over de beste crosstrainers.

Hartslag en snelheidsmeters

Bij Betersport bieden wij ook een groot assortiment hartslag- en snelheidsmeters aan. Deze stellen je in staat om op een exact hartslag niveau te trainen en de grenzen op te zoeken. Zo drijf je jezelf naar nieuwe hoogtes! Bekijk ons assortiment in hartslag en snelheidsmeters.

Fitnesstoestellen kopen bij Betersport

Bij Betersport bieden wij een groot aanbod in verschillende soorten fitnesstoestellen. Zo vind je exact wat jij zoekt. Kijk ook eens naar onze accessoires om jouw fitnessruimte af te maken. Alle fitness spullen die je zoekt vindt je zo bij ons. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice of stel jouw vraag in onze chat rechtsonder op het scherm. Alle fitnessapparatuur die je zoekt, vind je bij Betersport.nl!


Klantreviews

Betersport scoort een 9.2/10 op basis van 471 recensies bij Feedback Company.