Fitnessapparatuur

Fitnessapparatuur is een verzamelnaam voor alle apparaten die je helpen bij jouw cardio- of krachttraining. Bij Betersport bieden wij vele verschillende fitness apparaten aan. Zowel voor professioneel fitnessapparatuur als voor fitnessapparatuur voor thuis ben je hier aan het juiste adres: crosstrainers, hometrainers, roeitrainers, loopbanden, airbikes, recumbent bikes en spinningbikes.

Fitnesstoestellen bij BeterSport

Bij Betersport hebben wij een groot aanbod aan fitnessapparatuur in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. We bieden apparaten in de klasse van thuisgebruik tot professioneel gebruik.

Fitness toestellen om in vorm te blijven

Er zijn veel meningen over hoeveel beweging een mens per week zou moeten krijgen. Wij stellen dat je per dag 30 minuten matig intensief moet bewegen en twee keer per week 60 minuten hoog intensief moet bewegen. Waarschijnlijk is dit laatste in de meeste gevallen niet haalbaar met een simpele fietstocht naar het werk. Om het restant van jouw bewegingstijd op te vangen is het verstandig om een fitnesstoestel voor thuis te kopen. Zo heb je zelf, in een vertrouwde omgeving, de controle over de hoeveelheid wekelijkse lichaamsbeweging. Verder is het natuurlijk altijd lekker om een uurtje te sporten en je hoofd leeg te maken als je bijvoorbeeld een drukke dag hebt gehad op het werk. Het voordeel van een fitnessapparaat in huis is dat je kunt trainen wanneer het jou uitkomt en niet naar de sportschool hoeft te rijden.


De loopband

Houd jij van hardlopen of wandelen, maar wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Koop dan een loopband! Je kunt wandelen of hardlopen wanneer het jou uitkomt, onder welke weersomstandigheden dan ook. Bovendien kun je zelf de snelheid instellen. De huidige generatie loopbanden bieden een scala aan mogelijkheden. Zo kunnen sommige hardloopbanden kantelen om zo een helling te creëren. Daarnaast zijn elke hardloopbanden voorzien van de iPlus module. Deze extra module maakt het mogelijk om de tablet of smartphone te koppelen aan de loopband om zo een gepersonaliseerde training uit te voeren. Door deze functie kun je de intensiteit van je eigen training bepalen, maar je kunt bijvoorbeeld ook virtueel trainen aan de andere kant van de wereld via Google Maps.

Ook populair: Kettler loopbanden | Trainingsschema voor de loopband


De hometrainer

Het meest bekende fitnessapparaat is toch wel de hometrainer. De hometrainer staat bekend om zijn gemak en fijne fietstrainingen die voor ieder niveau haalbaar zijn en uitdaging bieden. We hebben bij Betersport veel hometrainers in ons assortiment, die per product variëren in prijsklasse, kwaliteit en gemak. Momenteel is de FitBike Ride 5 als beste hometrainer beoordeeld door onze klanten. Deze hometrainer is verreweg de beste hometrainer in deze gebruiksklasse en is te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook de FitBike Ride 2 wordt door onze klanten erg goed beoordeeld en valt in een iets lagere prijsklasse. Ben je echter op zoek naar een professionele hometrainer, hometrainer met een app of een hometrainer met andere unieke functies? Kijk dan het volledige aanbod in onze webshop en zoek de hometrainer die bij jou past. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze productspecialisten voor deskundig advies!

Ook populair: Kettler hometrainers | Ergometers | Top 5 Hometrainers voor ouderen


De recumbent bike

Vergelijkbaar met de hometrainer is de recumbent bike. Het verschil is dat je met een recumbent bike een andere houding aanneemt. Je spieren en gewrichten in je rug worden ontlast en de apparaten hebben een lage instap. Hierdoor wordt de recumbent bike vaak gebruikt voor revalidatie doeleinden, voor mindervalide sporters of voor sporters op leeftijd.


De roeitrainer

Een van de meest effectieve, full body trainingsmethoden is de roeitrainer (ook wel roeiapparaat genoemd). Ook deze valt tegenwoordig onder de thuisfitness apparaten. De roeitrainer zorgt ervoor dat je niet alleen aan je uithoudingsvermogen werkt, maar ook aan de spieren in je armen, schouders, benen en bovenlichaam. Tijdens een gemiddelde/intensieve training verbrand je tot wel 700 calorieën per uur. Binnen het assortiment van Betersport zijn diverse roeitrainers te vinden die onderling van elkaar verschillen in prijs en kwaliteit. De Focus Fitnes Row 3 is momenteel als beste roeitrainer beoordeeld door onze klanten. Ook valt deze roeitrainer in een lagere prijsklasse ten opzichte van andere roeitrainers. Net als de Focus Fitness Row 2 is dit een geschikt roeiapparaat voor de beginnende roeier. Het type roeitrainer dat meer en meer in opkomst is, is de WaterRower. In plaats van lucht- of magnetische weerstand maakt deze roeitrainer gebruikt van waterweerstand. Waterweerstand zorgt voor een optimaal bewegingsritme die het dichtst komt bij een natuurlijke roeibeweging.

Lees ook: Welke spieren gebruik je met roeien? | Hoe lang roeien op een roeitrainer?


De spinningfiets

Spinning of spinnen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de fitness wereld. Of je nu een routinier bent of een beginner: spinning is geschikt voor ieder type sporter. Spinning is een geweldige methode om jouw beenspieren te trainen en jouw uithoudingsvermogen te testen en uit te breiden. Het grootste verschil tussen een spinningfiets (ook wel spinningbike of spinbike) en een hometrainer is dat een spinfiets een doortrap systeem heeft. Deze zorgt ervoor dat jouw benen moeten blijven bewegen. Daarnaast neem je op een spinbike een sportievere houding aan dat op een hometrainer. In het assortiment van Betersport vind je spinningfietsen met een viltrem en met magnetische weerstand. In deze laatste categorie is de FitBike Race Magnetic Pro de beste spinfiets voor intensief gebruik. Ben je minder ervaren? Kies dan de FitBike Race 3 of de Magnetic Basic. Behalve spinfietsen van het merk FitBike hebben wij andere merken in ons assortiment, zoals Kettler spinbikes.

Lees ook: Wat is het verschil tussen spinningfietsen en hometrainers?


De crosstrainer

De crosstrainer staat bekend om zijn effectiviteit in het trainen van het gehele lichaam. Je moet namelijk zowel jouw armen als benen gebruiken. Behalve je arm- en beenspieren zorgt de beweging er ook voor dat je de core, borst, rug en schouders meetraint. Goed voor jouw gewrichten en effectief, wat wil je nog meer? De meeste mensen gebruiken een trainingsschema bij intensief gebruik van de crosstrainer. Hierdoor ga ja namelijk effectiever en efficiënter te werk en worden de trainingen automatisch leuker, waardoor het minder snel gaat vervelen. Wil je graag een crosstrainer kopen of wil je meer informatie over onze crosstrainers? Kijk dan bij ons assortiment van crosstrainers of lees meer over de beste crosstrainers.

Ook populair: Kettler crosstrainers | Afvallen met een crosstrainer | Hoeveel calorieën verbrand je met een crosstrainer?


De airbike

De airbike is voor velen vaak nog een onbekend apparaat. Je kunt de airbike het beste omschrijven als een kruising tussen de hometrainer en een crosstrainer. De airbike wordt vaak ingedeeld in de klasse hometrainers, maar je gebruikt in de beweging tevens je armen. Deze combinatie van arm- en beenbewegingen en het luchtweerstandssysteem, maakt de airbike een geweldig fitnessapparaat voor mensen die met een korte intensieve training veel calorieën willen verbranden.


Hartslag en snelheidsmeters

Om je trainingsmogelijkheden uit te breiden, kun je een hartslagband of snelheidsmeter te kopen. Deze stellen je in staat om op een exact hartslag niveau te trainen en de grenzen op te zoeken. Enkele apparaten zijn voorzien van de iPlus functie. Deze zijn te koppelen met smartphone en tablet, waardoor je met verschillende apps kunt genieten van vele extra trainingsmogelijkheden. Met een trainingscomputer of iPlus-module kun je precies jouw trainingsresultaten bijhouden. Zo drijf je jezelf naar nieuwe hoogtes en word je telkens gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen! Bekijk ons assortiment van trainingsaccessoires of neem contact op met onze klantenservice om te kijken waarmee jij je fitnessapparaat of cardiotraining kunt uitbreiden.


Professionele fitnessapparatuur

Betersport doet haar uiterste best om altijd het nieuwste en beste aan te bieden als het gaat om fitnessapparatuur. Zo hebben wij zelf de merken Focus Fitness en FitBike opgericht, waardoor we een optimale kwaliteit-prijsverhouding kunnen verzekeren. Onder het kopje ‘professionele fitnessapparatuur’ vind je de apparaten die uitermate geschikt zijn voor zeer intensief gebruik of voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld sportscholen.


Welk cardio apparaat past het best bij mij?

Ben jij een echte sportman of sportvrouw en hou je ervan om je grenzen te verleggen? Ga dan voor de roeitrainer of loopband. Met deze cardio apparaten is het intensiteitsniveau hoog en kan jezelf bepalen in hoeverre jij tot je limiet wil gaan om alles eruit te halen wat erin zit. Voor de intensieve sporter is een spinfiets tevens erg geschikt. Ben je nog onervaren in het sporten, wil je gewicht verliezen of aan je conditie werken? Dan is een hometrainer of een cross trainer perfect voor jou. Met deze apparaten belast je lichaam en je gewrichten in mindere mate en de bewegingen die je hierop maakt zijn ook een stuk meer gecontroleerd dan bij bijvoorbeeld een loopband. Je kunt het jezelf altijd nog moeilijker maken door de weerstanden op de apparaten te verstellen. Een combinatie van een crosstrainer en hometrainer vind je in de airbike! Wil je meer informatie over wat cardiotraining precies is? Lees dan dit uitgebreide artikel!


Fitness apparaten in alle prijsklassen en kwaliteit

Bij Betersport doen wij er alles aan om een zo breed mogelijk aanbod te creëren om iedereen van dienst te kunnen zijn. Wij garanderen de laagste prijs, maar ook de kwaliteit van de producten staat bij ons centraal. Twijfel je tussen twee of meerdere fitnessapparaten of wil je graag advies voordat je overgaat tot je aankoop? Neem dan contact op met onze productspecialisten via de klantenservice. Deze klantenservice is telefonisch te bereiken op het nummer +31 (0) 77 321 10 75, via email (info@betersport) of neem contact op via het chatvenster rechtsonder in beeld. Het is tevens mogelijk om enkele fitness apparaten uit te testen in onze showroom.


Klik hier voor de volledige beschrijving
Omschrijving

Fitnessapparatuur is een verzamelnaam voor alle apparaten die je helpen bij jouw cardio- of krachttraining. Bij Betersport bieden wij vele verschillende fitness apparaten aan. Zowel voor professioneel fitnessapparatuur als voor fitnessapparatuur voor thuis ben je hier aan het juiste adres: crosstrainers, hometrainers, roeitrainers, loopbanden, airbikes, recumbent bikes en spinningbikes.

Fitnesstoestellen bij BeterSport

Bij Betersport hebben wij een groot aanbod aan fitnessapparatuur in verschillende prijsklassen en kwaliteiten. We bieden apparaten in de klasse van thuisgebruik tot professioneel gebruik.

Fitness toestellen om in vorm te blijven

Er zijn veel meningen over hoeveel beweging een mens per week zou moeten krijgen. Wij stellen dat je per dag 30 minuten matig intensief moet bewegen en twee keer per week 60 minuten hoog intensief moet bewegen. Waarschijnlijk is dit laatste in de meeste gevallen niet haalbaar met een simpele fietstocht naar het werk. Om het restant van jouw bewegingstijd op te vangen is het verstandig om een fitnesstoestel voor thuis te kopen. Zo heb je zelf, in een vertrouwde omgeving, de controle over de hoeveelheid wekelijkse lichaamsbeweging. Verder is het natuurlijk altijd lekker om een uurtje te sporten en je hoofd leeg te maken als je bijvoorbeeld een drukke dag hebt gehad op het werk. Het voordeel van een fitnessapparaat in huis is dat je kunt trainen wanneer het jou uitkomt en niet naar de sportschool hoeft te rijden.


De loopband

Houd jij van hardlopen of wandelen, maar wil je niet afhankelijk zijn van het weer? Koop dan een loopband! Je kunt wandelen of hardlopen wanneer het jou uitkomt, onder welke weersomstandigheden dan ook. Bovendien kun je zelf de snelheid instellen. De huidige generatie loopbanden bieden een scala aan mogelijkheden. Zo kunnen sommige hardloopbanden kantelen om zo een helling te creëren. Daarnaast zijn elke hardloopbanden voorzien van de iPlus module. Deze extra module maakt het mogelijk om de tablet of smartphone te koppelen aan de loopband om zo een gepersonaliseerde training uit te voeren. Door deze functie kun je de intensiteit van je eigen training bepalen, maar je kunt bijvoorbeeld ook virtueel trainen aan de andere kant van de wereld via Google Maps.

Ook populair: Kettler loopbanden | Trainingsschema voor de loopband


De hometrainer

Het meest bekende fitnessapparaat is toch wel de hometrainer. De hometrainer staat bekend om zijn gemak en fijne fietstrainingen die voor ieder niveau haalbaar zijn en uitdaging bieden. We hebben bij Betersport veel hometrainers in ons assortiment, die per product variëren in prijsklasse, kwaliteit en gemak. Momenteel is de FitBike Ride 5 als beste hometrainer beoordeeld door onze klanten. Deze hometrainer is verreweg de beste hometrainer in deze gebruiksklasse en is te koop voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ook de FitBike Ride 2 wordt door onze klanten erg goed beoordeeld en valt in een iets lagere prijsklasse. Ben je echter op zoek naar een professionele hometrainer, hometrainer met een app of een hometrainer met andere unieke functies? Kijk dan het volledige aanbod in onze webshop en zoek de hometrainer die bij jou past. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze productspecialisten voor deskundig advies!

Ook populair: Kettler hometrainers | Ergometers | Top 5 Hometrainers voor ouderen


De recumbent bike

Vergelijkbaar met de hometrainer is de recumbent bike. Het verschil is dat je met een recumbent bike een andere houding aanneemt. Je spieren en gewrichten in je rug worden ontlast en de apparaten hebben een lage instap. Hierdoor wordt de recumbent bike vaak gebruikt voor revalidatie doeleinden, voor mindervalide sporters of voor sporters op leeftijd.


De roeitrainer

Een van de meest effectieve, full body trainingsmethoden is de roeitrainer (ook wel roeiapparaat genoemd). Ook deze valt tegenwoordig onder de thuisfitness apparaten. De roeitrainer zorgt ervoor dat je niet alleen aan je uithoudingsvermogen werkt, maar ook aan de spieren in je armen, schouders, benen en bovenlichaam. Tijdens een gemiddelde/intensieve training verbrand je tot wel 700 calorieën per uur. Binnen het assortiment van Betersport zijn diverse roeitrainers te vinden die onderling van elkaar verschillen in prijs en kwaliteit. De Focus Fitnes Row 3 is momenteel als beste roeitrainer beoordeeld door onze klanten. Ook valt deze roeitrainer in een lagere prijsklasse ten opzichte van andere roeitrainers. Net als de Focus Fitness Row 2 is dit een geschikt roeiapparaat voor de beginnende roeier. Het type roeitrainer dat meer en meer in opkomst is, is de WaterRower. In plaats van lucht- of magnetische weerstand maakt deze roeitrainer gebruikt van waterweerstand. Waterweerstand zorgt voor een optimaal bewegingsritme die het dichtst komt bij een natuurlijke roeibeweging.

Lees ook: Welke spieren gebruik je met roeien? | Hoe lang roeien op een roeitrainer?


De spinningfiets

Spinning of spinnen is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in de fitness wereld. Of je nu een routinier bent of een beginner: spinning is geschikt voor ieder type sporter. Spinning is een geweldige methode om jouw beenspieren te trainen en jouw uithoudingsvermogen te testen en uit te breiden. Het grootste verschil tussen een spinningfiets (ook wel spinningbike of spinbike) en een hometrainer is dat een spinfiets een doortrap systeem heeft. Deze zorgt ervoor dat jouw benen moeten blijven bewegen. Daarnaast neem je op een spinbike een sportievere houding aan dat op een hometrainer. In het assortiment van Betersport vind je spinningfietsen met een viltrem en met magnetische weerstand. In deze laatste categorie is de FitBike Race Magnetic Pro de beste spinfiets voor intensief gebruik. Ben je minder ervaren? Kies dan de FitBike Race 3 of de Magnetic Basic. Behalve spinfietsen van het merk FitBike hebben wij andere merken in ons assortiment, zoals Kettler spinbikes.

Lees ook: Wat is het verschil tussen spinningfietsen en hometrainers?


De crosstrainer

De crosstrainer staat bekend om zijn effectiviteit in het trainen van het gehele lichaam. Je moet namelijk zowel jouw armen als benen gebruiken. Behalve je arm- en beenspieren zorgt de beweging er ook voor dat je de core, borst, rug en schouders meetraint. Goed voor jouw gewrichten en effectief, wat wil je nog meer? De meeste mensen gebruiken een trainingsschema bij intensief gebruik van de crosstrainer. Hierdoor ga ja namelijk effectiever en efficiënter te werk en worden de trainingen automatisch leuker, waardoor het minder snel gaat vervelen. Wil je graag een crosstrainer kopen of wil je meer informatie over onze crosstrainers? Kijk dan bij ons assortiment van crosstrainers of lees meer over de beste crosstrainers.

Ook populair: Kettler crosstrainers | Afvallen met een crosstrainer | Hoeveel calorieën verbrand je met een crosstrainer?


De airbike

De airbike is voor velen vaak nog een onbekend apparaat. Je kunt de airbike het beste omschrijven als een kruising tussen de hometrainer en een crosstrainer. De airbike wordt vaak ingedeeld in de klasse hometrainers, maar je gebruikt in de beweging tevens je armen. Deze combinatie van arm- en beenbewegingen en het luchtweerstandssysteem, maakt de airbike een geweldig fitnessapparaat voor mensen die met een korte intensieve training veel calorieën willen verbranden.


Hartslag en snelheidsmeters

Om je trainingsmogelijkheden uit te breiden, kun je een hartslagband of snelheidsmeter te kopen. Deze stellen je in staat om op een exact hartslag niveau te trainen en de grenzen op te zoeken. Enkele apparaten zijn voorzien van de iPlus functie. Deze zijn te koppelen met smartphone en tablet, waardoor je met verschillende apps kunt genieten van vele extra trainingsmogelijkheden. Met een trainingscomputer of iPlus-module kun je precies jouw trainingsresultaten bijhouden. Zo drijf je jezelf naar nieuwe hoogtes en word je telkens gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen! Bekijk ons assortiment van trainingsaccessoires of neem contact op met onze klantenservice om te kijken waarmee jij je fitnessapparaat of cardiotraining kunt uitbreiden.


Professionele fitnessapparatuur

Betersport doet haar uiterste best om altijd het nieuwste en beste aan te bieden als het gaat om fitnessapparatuur. Zo hebben wij zelf de merken Focus Fitness en FitBike opgericht, waardoor we een optimale kwaliteit-prijsverhouding kunnen verzekeren. Onder het kopje ‘professionele fitnessapparatuur’ vind je de apparaten die uitermate geschikt zijn voor zeer intensief gebruik of voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld sportscholen.


Welk cardio apparaat past het best bij mij?

Ben jij een echte sportman of sportvrouw en hou je ervan om je grenzen te verleggen? Ga dan voor de roeitrainer of loopband. Met deze cardio apparaten is het intensiteitsniveau hoog en kan jezelf bepalen in hoeverre jij tot je limiet wil gaan om alles eruit te halen wat erin zit. Voor de intensieve sporter is een spinfiets tevens erg geschikt. Ben je nog onervaren in het sporten, wil je gewicht verliezen of aan je conditie werken? Dan is een hometrainer of een cross trainer perfect voor jou. Met deze apparaten belast je lichaam en je gewrichten in mindere mate en de bewegingen die je hierop maakt zijn ook een stuk meer gecontroleerd dan bij bijvoorbeeld een loopband. Je kunt het jezelf altijd nog moeilijker maken door de weerstanden op de apparaten te verstellen. Een combinatie van een crosstrainer en hometrainer vind je in de airbike! Wil je meer informatie over wat cardiotraining precies is? Lees dan dit uitgebreide artikel!


Fitness apparaten in alle prijsklassen en kwaliteit

Bij Betersport doen wij er alles aan om een zo breed mogelijk aanbod te creëren om iedereen van dienst te kunnen zijn. Wij garanderen de laagste prijs, maar ook de kwaliteit van de producten staat bij ons centraal. Twijfel je tussen twee of meerdere fitnessapparaten of wil je graag advies voordat je overgaat tot je aankoop? Neem dan contact op met onze productspecialisten via de klantenservice. Deze klantenservice is telefonisch te bereiken op het nummer +31 (0) 77 321 10 75, via email (info@betersport) of neem contact op via het chatvenster rechtsonder in beeld. Het is tevens mogelijk om enkele fitness apparaten uit te testen in onze showroom.


Klantreviews
Betersport scoort een 9 / 10 op basis van 592 reviews bij Feedback Company
Wanneer wil je de bestelling ontvangen?
Een kado van ons, speciaal voor jou!
Verder winkelen Toegevoegd aan je winkelmandje!
Garantie aan huis 1 jaar!

1 jaar garantie aan huis

 • Altijd zeker van de beste service aan huis
 • Geen transport of monteur kosten
 • Alleen vooraf te bestellen

Waarvoor ben je verzekerd

Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

  • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
  • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
  • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.

Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!

Garantie aan huis 2 jaar!

2 jaar garantie aan huis

 • Altijd zeker van de beste service aan huis
 • Geen transport of monteur kosten
 • Alleen vooraf te bestellen

Waarvoor ben je verzekerd

Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

 • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
 • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
 • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.
 • Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!

Garantie aan huis 3 jaar!

3 jaar garantie aan huis

 • Altijd zeker van de beste service aan huis
 • Geen transport of monteur kosten
 • Alleen vooraf te bestellen

Waarvoor ben je verzekerd

Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

  • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
  • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
  • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.

Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!