• Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

 • Klantenservice Wij helpen je graag!

 • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

FitBike: fitnessapparatuur voor thuis

Focus Fitness en FitBike zijn twee merken die steeds belangrijker worden binnen de fitnessbranche. Maar wat is nu de connectie met Betersport?

Betersport is de eigenaar van twee eigen merken die gespecialiseerd zijn in fitnessapparatuur, namelijk de merken Focus Fitness en FitBike. Met deze twee merken maakt Betersport het mogelijk om, tegen een scherpe prijs, kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur aan te bieden voor ieders wensen! Van rustig wandelen op de loopband Focus Fitness Jet 2 tot zeer intensief trainen op de spinningfiets FitBike Race Magnetic Pro. Betersport heeft voor zowel (intensief) thuisgebruik als (semi-)professioneel gebruik het juiste fitnessapparaat in huis!

De merken Focus Fitness en FitBike zijn beide al jaren in omloop. In de afgelopen tijd zijn de merken gegroeid, nog aantrekkelijker en nog bekender geworden. De consumenten zijn erg tevreden over deze artikelen, hierdoor krijgen deze fitnessartikelen hoge scores toegekend op zowel onze eigen websites als op bekende reviewsites.


FitBike

Het merk FitBike focust zich op volgende productcategorieën:

FitBike Hometrainers


Als je op zoek bent naar een goede hometrainer voor thuisgebruik dan kom je al snel uit bij FitBike. FitBike staat bekend om de goede specificaties in verhouding tot de gunstige prijs. De hometrainers van FitBike worden aangeduid met de benaming Ride, met als instapmodel de FitBike Ride 2. De FitBike Ride 2 is een uitstekende hometrainer voor mensen die eens of twee keer per week rustig thuis willen fietsen.

4.9 (62 reviews)
 

Voor 20:00 besteld dinsdag in huis

€ 299,00 € 449,00

  Hét pareltje van FitBike is de hometrainer FitBike Ride 5. In november 2018 behaalde deze hometrainer voor de 10e keer een Review Awards bij Kieskeurig.nl! En dat is niet voor niets: met een vliegwiel van 10 kg, een eigen gewicht van 38 kg en diverse voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's is dit een uitstekende thuisfiets voor bovendien een mooi prijsje.

  Als tussenmodel tussen de FitBike Ride 2 en de FitBike Ride 5 is de FitBike Ride 3. Deze hometrainer is iets minder uitgebreid dan de Ride 5. Het voordeel van de Ride 3 ten opzichte van de FitBike Ride 2 is dat deze hometrainer dankzij een lage instap zeer geschikt is voor mensen die minder goed ter been zijn. De FitBike Ride 6 iPlus is daarentegen net iets uitgebreider dan de Ride 5: met een comfortabel gelzadel, een zwaarder eigengewicht en een tablethouder kun je net iets 'luxer' trainen.

  4.5 (9 reviews)
   

  Voor 20:00 besteld dinsdag in huis

  € 599,00 € 875,00

   Net als bij Focus Fitness heeft FitBike ook een Senator-lijn binnen de hometrainers. De Senator hometrainer is voorzien van een lage instap, waardoor de hometrainer toegankelijk wordt gemaakt voor revaliderende mensen. Verder bestaat de mogelijkheid om met de iPlus-variant interactief te trainen met behulp van je tablet.


   Bekijk alle FitBike Hometrainers


   FitBike Spinningfietsen

   Binnen het assortiment van FitBike vind je 5 verschillende spinningfietsen. Binnen deze 5 spinningfietsen kan onderscheid gemaakt worden in twee groepen: spinningfietsen met magnetische weerstand en spinningfietsen met vilt remblokje.

   Van oorsprong heeft de spinningbike een weerstand die wordt ingesteld door middel van een viltblokje. Dit viltblokje duwt op het vliegwiel, waardoor de weerstand tijdens het fietsen zwaarder of lichter wordt. De FitBike Race 3 en FitBike Race 8 zijn voorzien van zo’n viltblokje.

   4.8 (32 reviews)
    

   Voor 20:00 besteld dinsdag in huis

   € 549,00 € 875,00

    In tegenstelling tot de 'gewone' spinfietsen is bij de FitBike Race Magnetic Basic, FitBike Race Magnetic Home en FitBike Race Magnetic Pro geen viltblokje meer aanwezig, maar een magneet. Hoe dichter de magneet bij het vliegwiel komt, hoe sterker de magneet wordt aangetrokken en hoe zwaarder het trappen daardoor is. Het grote voordeel is dat er bij deze spinfietsen geen sprake is van slijtage van het viltblokje en daardoor geen onderhoud vergt. Bovendien zijn spinfietsen met magnetische weerstand fluisterstil doordat je geen wrijving van het viltblokje meer hoort. Dankzij de positieve recensies zijn de FitBike Race Magnetic Home en Magnetic Pro meerdere keren onderscheiden met een Kieskeurig Review Award.


    Bekijk alle FitBike Spinningfietsen


    FitBike Airbikes

    4.8 (6 reviews)
     

    Voor 20:00 besteld dinsdag in huis

    € 999,00 € 1.499,00

     De Airbike, ook wel fitness bike genoemd, past helemaal in de huidige behoefte van de maatschappij. Dit fitnessapparaat wordt aangedreven door een luchtweerstandsysteem, mede hierdoor wordt de training zwaarder naarmate je intensiever traint. Het luchtweerstandsysteem in combinatie met het bewegen van je hele lichaam, maakt de Air bike een geweldig apparaat voor iedere HIIT (High Intensity Interval Training). Ook FitBike heeft op deze trend ingespeeld met Airbike FitBike The Beast.

     De meeste Airbikes worden aangedreven door middel van een ketting en produceren daardoor behoorlijk veel geluid. Bij het ontwerpen van FitBike The Beast is daarom gekozen om gebruik te maken van een fluisterstille V-belt. Deze V-belt is uitvoerig getest op intensief niveau. Zelfs bij een piek vermogen van 2500 Watt slipt deze sterke V-belt van The Beast totaal niet. Door de V-belt aandrijving is deze Airbike ongeëvenaard op het gebied van geluid, is The Beast onderhoudsvrij en is hij zowel thuis, als in een professionele omgeving te gebruiken.

     Klantreviews
     Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company