Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Fat Burner - Raw Iron

Fat Burner - Raw Iron

  • ✓ Merk: Raw Iron
  • ✓ De bom onder de vet verbranders!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Gratis Verzending vanaf € 60 ,-

Nog 1 op voorraad

€ 24,90
Fat Burn capsules - Raw Iron - geheel - www.betersport.nl

Video

Fat burn capsules - Raw Iron

Hoe verbarnd je vet eigenlijk? Het principe achter vetverbranden is helemaal niet zo moeilijk, maar is helaas de laatste jaren onnodig ingewikkeld gemaakt door de vele zgn, fitness experts en dieet gur's. Vet verbranden doe je namelijk door:

1. minder calorieen via je voeding binnen te krijgen dan dat je lichaam nodig heeft. Hierdoor zal het lichaam zijn reserve energie opsalg gaan aanspreken en dat is je vetlaag.

2. en/of meer calorieen te verbranden dan dat je via je voeding binnen krijgt. dat doe je door beweging. Zo simpel is het dus, als je verder gezond bent is dit de "tover" formule om vet te verbranden!

 

Welke rol kan de RAW IRON Professional Fat Burner hierin spelen?

1) om er voor te zorgen dat je minder calorieen via je voeding binnen krijgt dan je nodig hebt(zodat je vetvoorraad wordt aangesproken) moet je minder grote hoeveelheden voedsel naar binnen werken. Dat lukt alleen maar als je neit steeds honger of trek hebt. in iedere capsule RAW IRON Fat Burner zit maar liefs 160 mg Caralluma Fimbriata. Dit is een plant dat al eeuwen wordt gebruikt in gebieden waar mensen weinig voedsel hebben. Door inname van deze plant verdwijnt namelijk het hongergevoel en het constante verlangen naar eten. Ideaal dus ook voor mensen die graag hun voedsel inname willen beperken zodat het lichaam zijn reserve vetvoorraad gaat aanspreken!

2) Als het gaat om meer calorieen verbranden dan dat je binnen krijgt zou het ideale scenario natuurlijk zijn dat je, niet alleen tijdens je training meer calorieen verbrandt, maar ook dat je in rust meer calorieen zou verbranden. Wetenschappelijk onderzoek bij mensen heeft aangetoond dat de juiste combinatie Cafeine en EGCG (groene thee extract) je warmtehuishouding ( = vetverbranding) met 6-10% kan opschroeven, zelfs nog 4 uur na inname. In de RAW IRON Professional Fat Burner zit precies deze juiste samenstelling en hoeveelheid namelijk 300mg Cafeine en 300mg EGCG per dossering (3capsules). Hierdoor verbrand je de hele dag door, op een veilige manier, meer calorieen en moet je lichaam zijn reserves aanspreken: juist, zijn vet voorraad!

 

Er  is nog meer:

In de RAW IRON Professional Fat Burner zit ook een stof dat Narangin of Naragine heet. Deze stof zit vooral in Grapefruit. Deze stof is ontdekt vanwege zijn cholestorol en anti-oxidanten werking, maar bij toeval heeft men ook ontdekt dat het de werking van stoffen zoals Cafeine en EGCG nog eens extra versterkt. En dat zijn dus de hoofdingredienten van de RAW IRON Professional Fat Burner; dus hier is duidelijk 1+1=3!

 

Samenvattend:

*De RAW IRON Fat Burner bevat Caralluma Fimbriata om je hongergevoel te stillen.

*De RAW IRON Fat Burner bevat de juiste dosering Cafeine en EGCG om je verbranding de hele dag op te schroeven.

*De RAW IRON Fat Burner bevat Narangine om de werking van de Cafeine en EGCG extra te versterken. Zo eenvoudig, veilig en goedkoop kan vetverbranding dus zijn: de RAW IRON Professional Fat Burner!

 

RAW IRON- Proud to be strong!

Inhoud: 90 capsules

Inname; Dag 1 & 2- 1 capsule bij het ontbijt of 45 minuten voor de training. (totaal 1 capsule per dag) Dag 3 & 4- 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule 45 minuten voor de training of bij de lunch (totaal 2 capsules per dag). Vanaf dag 5 - 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule 45 voor de trainig of bij de lunch en 1 capsule bij het avondeten (totaal 3 capsules per dag)

Tips: Neem de capsules in met veel water. Neem 4 uur voor het slapen gaan geen capsules meer in. Bouw de inname altijd langzaam op. Nooit meer dan 3 capsules per dag pakken. prbeer de inname van Cafeine houdende dranken zoals koffie en energie dranken tot een minium te beperken tijdens de kuur.

Waarschuwing; De Raw IRON Professional Fat Burner is niet geschikt voor personen beneden de 18 jaar. Raadpleeg bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen altijd eerst een arts of apotheker. Niet gebruiken bij hart- en vaataandoeningen, hoge bloedruk , diabetes, glaucoom,  schildklier- , nier- of prostaatproblemen of bij gebruik van MAO-remmers. raadpleeg in geval van twijfel altijd uw arts. Dit is een voedingssupplement en dient als zodanig gebruikt te worden. Niet te gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Niet langer dan een maand achtereen gebruiken als afslankmiddel. Niet de aanbevolen dosering overschrijden.

Algemene informatie

Garantie bedrijven

Schrijf uw eigen review

1 2 3 4 5
Kwaliteit
Prijs

Vraag over: Fat Burner - Raw Iron

 

Stel uw vraag

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht