• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Fat Burner - Raw Iron

€ 24,90

Nog 2 op voorraad

Aantal:
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 14 dagen bedenktijd*
Plus & Min punten
  • Maakt vet verbranden gemakkelijker!
  • Werkt enkel in combinatie met goede voeding en beweging
Beschrijving

De Raw Iron Fat Burners zijn een super hulpmiddel voor het stimuleren van jouw vetverbranding. Het principe achter vet verbranden is helemaal niet zo moeilijk, maar is helaas de laatste jaren onnodig ingewikkeld gemaakt door de vele zogenoemde fitness experts en dieet goeroe's. Vet verbranden doe je namelijk door minder calorieen te eten dan je lichaam nodig heeft en/of meer calorieen te verbranden dan je via je voeding binnenkrijgt.

Welke rol kunnen de Fat Burners hierin spelen?

Om er voor te zorgen dat je minder calorieen via je voeding binnen krijgt dan je nodig hebt, moet je minder grote hoeveelheden calorieen eten. Dit lukt alleen maar als je niet steeds honger hebt. In iedere capsule Fat Burner zit maar liefst 160 mg Caralluma Fimbriata. Dit is een plant die al eeuwen wordt gebruikt in gebieden waar mensen weinig voedsel hebben. Door inname van deze plant verdwijnt namelijk het hongergevoel en het constante verlangen naar eten. Ideaal dus ook voor mensen die hun voedsel inname willen beperken.

Daarnaast zit er 100 mg Cafeine en 100 mg EGCG in iedere capsule. Dit zorgt er voor dat je jouw vetverbranding met 6 tot 10% kan opschroeven, zelfs nog 4 uur na inname.

Dosering:

Er zitten 90 capsules in één potje Fat Burners. Neem dagelijks 1 á 2 capsules bij het ontbijt of 45 minuten voor je training. Probeer 4 uur voor het slapen gaan geen capsules meer in te nemen in verband met de caffeine.

Let op: bij twijfel, medische aandoeningen of medicijngebruik eerst een arts raadplegen voor gebruik. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Specificaties
Algemene informatie
Garantie bedrijven
Vragen over Fat Burner - Raw Iron

Nog geen vragen gesteld

Reviews over Fat Burner - Raw Iron

Nog geen reviews geplaatst