• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

 • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

 • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Loopbanden Evo Cardio

Evo Cardio is een Amerikaans fitness merk gespecialiseerd in sterke en stabiele loopbanden. Bij het ontwerp is door Evo Cardio veel waarde gehecht aan de basisconstructie. Zo zijn de loopbanden voorzien van dikke stalen profielen die strenge kwaliteitscontroles hebben doorstaan. Mede hierdoor maken vele medische specialisten, professionele sporters en de fanatieke thuissporter gebruik van de loopbanden van Evo Cardio.

Loopbanden zijn geschikt van een rustige looptraining tot een zware intensieve duurtraining. Ideaal voor het opbouwen van uw uithoudingsvermogen of als uitbouwen van uw basis conditie naast uw favoriete sport.

Als u een loopband wilt aanschaffen is het van belang dat u rekening houd met een aantal punten.

 1. Grote van het loopvlak; 
 2. Zwaarte van de motor;
 3. Intensiteit van gebruik; 
 4. Demping;
 5. Maximaal belastbaar gewicht.

 

Comfort

Met een Evo Cardio loopband geniet u van extra comfort. Zo zijn vrijwel alle Evo Cardio Loopbanden voorzien van een groot loopoppervlak. Onder dit loopvlak vindt u een shock absorberend dempingsysteem. Het mee verende dempingsysteem zorgt er voor dat u gewrichten geheel worden ontzien tijdens uw training. Mede hierdoor traint u geheel blessure vrij.

 

Trainingsprogramma’s

De loopbanden van Evo Cardio zijn uitgerust met vele variërende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s. Dankzij deze programma’s heeft u een houvast om uw persoonlijke trainingsdoel te verwezenlijken. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden van programma’s zijn:

 • Helling; 
 • Vet verbranding;
 • Cardio;
 • Kracht;
 • Interval:
 • Manueel;
 • Persoonlijk.
 

Naast de hierboven genoemde programma’s, bied Evo Cardio ook de mogelijkheid om op hartslag te trainen. Door gebruik te maken van de hartslagprogramma’s traint u nog nauwkeuriger, wat resulteert in het sneller behalen van uw persoonlijke doel. Het hartslagprogramma zal ervoor zorgen dat u binnen een grens van 4 – 6 hartslagen van uw ingestelde hartslag blijft door geheel automatisch de snelheid en helling aan te passen.

Verder kunt u een hartslagcontrole uitvoeren. Deze controle bied vele voordelen. Buiten dat u uw gezondheid in de gaten houd, ziet u ook uw verbeterproces en tijdens de training het percentage van de persoonlijke maximale hartslag.

 

Extra’s

Evo Cardio staat bekend om het strakke design, sterke en stabiele loopbanden. Niet voor niets kunnen de loopbanden vele tientallen lichaam kilo’s aan. Daarnaast biedt Evo Cardio vele snufjes en extra’s die het lopen nog aangenamer maken. Één van de vele extra’s zijn de geïntegreerde speakers. Door middel van een aux kabel kunt u uw tablet of mp3 aansluiten en geniet u van uw favoriete muziek tijdens uw work-out. Daarnaast vindt u boven de besturingscomputer twee ventilatoren. Deze zorgen dankzij een aangenaam briesje voor verkoeling. Verder zijn de Evo Cardio loopbanden voorzien van een handig leesrek, ideaal voor een tablet, boek of tijdschrift.

 

evo cardio desk loopband

Desk Loopbanden

Naast de regulieren loopbanden die iedereen kent verkoopt Evo Cardio ook Desk-Loopbanden. Deze Loopbanden zijn speciaal gemaakt om trainen en werken te combineren. De Deskloopbanden gaan niet harder dan 6 km per uur. (Snel Wandelen) Mede hierdoor kunt u eenvoudig uw mails beantwoorden, telefoneren of anderen werkzaamheden uitvoeren tijdens uw work-out.

 

Vele bedrijven maken al gebruik van de innovatieve desk-loopbanden die het personeel vitaal en alert houden. Wetenschappelijk is het bewezen dat de afwisseling van bureau werkzaamheden en bewegen resulteert in minder ziekte binnen uw bedrijf. De Desk loopbanden zijn verkrijgbaar met of zonder bureaublad.

 

Gedegen Advies?

Betersport is de Nederlandse distributeur van Evo Cardio. Mede hierdoor kunnen wij u van gedegen advies voorzien en hebben wij alle technische kennis in huis over het merk Evo Cardio. Mocht u vragen hebben dan staan onze klantenservice en technische dienst voor u klaar. U kunt contact opnemen middels; tel: 0031 (0)77 – 321 10 75, mail: info@betersport.nl of chat.