• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Evo Cardio Hometrainer

Het Europese merk Evo Cardio biedt geen groot scala aan hometrainers maar de kwaliteit is er daarom niet minder om. Evo Cardio biedt 2 verschillende hometrainers, 1 normale hometrainer, ook wel upright bike of excersie bike genoemd en een lig hometrainer, ook er recumbent bike genoemd. Beide modellen bevinden zich in de semiprofessionele klasse.

 

Semi-professionele hometrainer

Een semiprofessionele hometrainer is geschikt voor zeer intensief thuis gebruik en voor profesionals, anders dan een grote sportschool waar de hometrainers 7 dagen per week minimaal 5 uur per dag gebruikt worden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een fysiopraktijk, Personal trainers, revalidatie centra, brandweer, hotels of bijvoorbeeld een bedrijfsfitnessruimte. Het frame en de onderdelen zoals, kogellagers, motor, elektronica en andere onderdelen zijn van een veel betere kwaliteit waardoor een veelvoud aan gebruiksuren gegarandeerd is. Ook is de instelbaarheid op basis van de lichaamslengte van de gebruiker beter en in een grotere range verstelbaar, waardoor de Evo Cardio hometrainer voor een grotere groep gebruikers geschikt is. Een goede houding tijdens het sporten is natuurlijk van het aller grootste belang.

 

Recumbent bike ofwel lig hometrainer.

Een lig hometrainer, Recumbent bike, wordt in veel gevallen gebruikt door mensen met rugklachten. Door de verticale rugleuning, wordt de rug van de gebruiker ondersteund waardoor kracht zetten op de pedalen in de meeste gevallen geen probleem op levert.

 

De Evo Cardio recumbent bike RB500 is zeer nauwkeurig maar vooral ook super eenvoudig in te stellen op de juiste lichaamslengte van de gebruiker. Naast de zitting, aan de linker kant, treft u een handrem aan. Door deze handel in te knijpen haalt u het slot van de zitting en kunt u de zitting naar voren of naar achter verplaatsen. Voor het puntje van het zadel ziet u een aantal cijfers weergegeven waarop u de juiste stand van de zitting kunt aflezen. De totale lengte van de Evo Cardio hometrainer RB500 is wellicht niet de langste maar dat zegt de maximale lengte van de gebruiker is 195cm.

 

De trainingscomputer van de Evo Cardio Hometrainer RB500 heeft een professioneel uiterlijk, is zeer eenvoudig voor ieder te gebruiken en biedt een aantal programma’s welke gekoppeld zijn aan trainingsdoelen. Zo is er een programma Kracht, cardio, Hill, Fat Burn, Interval, Manueel en Hartslag.

Evo Carduio UB410

Evo Cardio hometrainer UB410

Ook de dit model valt onder de semiprofessionele klasse en kan multifunctioneel ingezet worden voor zeer intensief thuis gebruik en semi professioneel gebruik. In een prijsklasse van nog geen vijf honderd euro is dit zeer uniek. Voor de Evo Cardio hometrainer UB410 geldt ook dat dit model te gebruiken voor een grote groep gebruikers tot een maximum lichaamslengte van 195cm. Het zadel van de Evo Cardio hometrainer is zowel horizontaal als ook verticaal verstelbeer.

 

De uitvoering van de trainingscomputer is iets eenvoudiger als de computer van de recumbent bike RB500 maar de functionaliteit is niet anders. Er kan gebruik gemaakt worden van maar liefst 13 verschillende voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s en er wordt een gratis borstband bij de Evo cardio hometrainer meegeleverd.

 

 

Zonder enige twijfel bevelen wij de Evo Cardio hometrainers sterk aan. De prijs, kwaliteitverhouding is uitermate goed. Beide zijn hometrainers waarmee u een leven lang plezier zult beleven.