Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Mobility

Om in het dagelijks leven en tijdens het sporten het meeste uit je lichaam en training te halen is het van belang om flexibiliteit/mobiliteit deel te laten uitmaken van je work-out programma.  

 

Wat is Mobility?

Mobility refereert naar het vrij kunnen bewegen zonder stress in het lichaam. Door veel stress, zittende beroepen en onvoldoende functionele training verkorten je spieren en veranderd je lichaamshouding. Dit kun je tegen gaan door je mobiliteit te verbeteren


Wat zijn de voordelen van Mobility?

Mobiliteitsoefeningen zijn geschikt voor het oplossen van pijntjes, voorkomen van blessures en het optimaliseren van atletische prestaties. Mobility training verbetert de bewegelijkheid in de gewrichten en spieren. Daarnaast verbetert het je houding en verlicht het de dagelijkse lichamelijke klachten.


Zijn mobiliteitstrainingen te combineren met anderen work-outs?

Mobility training kan worden gebruikt als warming-up en is ideaal te combineren vooraf of tijdens je work-out. Daarnaast is het mogelijk de oefeningen te gebruiken als cooling down om te herstellen na je training.  


Meer informatie over mobility training?

Betersport biedt je een aantal handige hulpmiddelen waarmee je de spieren kunt versterken, ontspannen en oprekken.


Een kleine greep uit ons brede assortiment is:

  • Ab Wheels;
  • Foam Rollers;
  • Powerbands;
  • Resistance Tubes;
  • Suspension Trainers.


Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met ons deskundig team. Je kunt ons bereiken via +31 (0) 77 321 10 75 of e-mailen naar info@betersport.nl. Tevens is het mogelijk om met een van onze medewerkers te chatten, dit kan via de chat-functie rechtsonder in beeld.

45 artikel(en)

45 artikel(en)