• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Mobility

Om in het dagelijks leven en tijdens het sporten het meeste uit je lichaam en training te halen is het van belang om flexibiliteit/mobiliteit deel te laten uitmaken van je work-out programma.  

Wat is Mobility?

Mobility refereert naar het vrij kunnen bewegen zonder stress in het lichaam. Door veel stress, zittende beroepen en onvoldoende functionele training verkorten je spieren en veranderd je lichaamshouding. Dit kun je tegen gaan door je mobiliteit te verbeteren

Wat zijn de voordelen van Mobility?

Mobiliteitsoefeningen zijn geschikt voor het oplossen van pijntjes, voorkomen van blessures en het optimaliseren van atletische prestaties. Mobility training verbetert de bewegelijkheid in de gewrichten en spieren. Daarnaast verbetert het je houding en verlicht het de dagelijkse lichamelijke klachten.

Zijn mobiliteitstrainingen te combineren met anderen work-outs?

Mobility training kan worden gebruikt als warming-up en is ideaal te combineren vooraf of tijdens je work-out. Daarnaast is het mogelijk de oefeningen te gebruiken als cooling down om te herstellen na je training.  

Meer informatie over mobility training?

Betersport biedt je een aantal handige hulpmiddelen waarmee je de spieren kunt versterken, ontspannen en oprekken.

Een kleine greep uit ons brede assortiment is:

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact op met ons deskundig team. Je kunt ons bereiken via +31 (0) 77 321 10 75 of e-mailen naar info@betersport.nl. Tevens is het mogelijk om met een van onze medewerkers te chatten, dit kan via de chat-functie rechtsonder in beeld.

Klantreviews

Betersport scoort een 9.2/10 op basis van 477 recensies bij Feedback Company.