Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Speedrope

De Speedrope is een verbeterde versie van een springtouw. De uiterst dunne staaldraad zorgt voor een verbeterde rotatie waardoor maximale snelheden kunnen worden behaald. Dankzij deze hoge snelheden is de speedrope snel genoeg om meer dan één sprong per draai te behalen. Mede hierdoor is de speedrope een belangrijk onderdeel binnen CrossFit trainingen.


Een ander kenmerk van een speedrope zijn de conisch gevormde handvatten en doordraaiende lagers. De handvatten zorgen voor een ergonomische en comfortabele grip. De doorlopende draailagers zorgen voor de extra snelheid.


Ideale Work-out

Trainen met een speedrope is zowel voor kinderen als volwassenen eenvoudig en ontzettend effectief. Het resultaat is snel zichtbaar. Voornamelijk bij de benen en billen. Daarnaast hoef je buiten de ruimte nergens rekening mee te houden en kun je de speedrope eenvoudig meenemen bijvoorbeeld op vakantie of naar het werk voor in de pauze.


Buiten de benen en billen is touwspringen ook goed voor je conditie. Echter zal de training in het begin veel van je uithoudingsvermogen vergen.


Waar moet ik op letten?

Springtouwen geeft enige belasting op de enkels. Om blessures te voorkomen zijn sterke schoenen met een goede demping aan te raden. Buiten een goed paar schoenen hoef je nergens rekening mee te houden. 

3 artikel(en)

3 artikel(en)