Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Slam ball

Trainen met een slam ball bevorderd zowel jouw conditie als spierkracht optimaal, waardoor deze perfect binnen de huidige manier van CrossFit training passen. Doordat een slam ball niet stuitert, en je deze iedere keer moet oprapen, zijn ze ideaal voor het trainen van veel grote spiergroepen. Behalve voor het doen van gooi oefeningen, worden deze slam balls vaak gebruikt voor verschillende core oefeningen.

 

De slam balls zijn zeer sterk en duurzaam. Het is dan ook geen probleem om deze ballen met een hoge snelheid tegen de vloer of muur aan te gooien. Er zijn ook varianten waarbij een slam ball gecombineerd wordt met een trampoline, hierdoor zal de bal wel terug komen waardoor ook je vangkracht toeneemt.

 

 

Slam ball kopen?

Wil je een slam ball kopen? Of ben je op zoek naar informatie over welke slam ball geschikt is voor jouw training of revalidatie? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met onze specialisten via het telefoonnummer +31 (0) 77 321 10 75 of het e-mailadres info@betersport.nl. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de chat-functie rechtsonder in je beeld.

10 artikel(en)

10 artikel(en)