Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Sand bag

Trainen met een sand bag wordt al honderden, zo niet duizenden jaren gebruikt als trainingsattribuut voor iedere (top)sporter. De sand bag of power bag hoort thuis is ieder functioneel trainingsprogramma. Net zoals dit geldt voor alle functionele tools, zijn dit niet de enige trainingsmiddelen die we moeten gebruiken, maar ze maken wel deel uit van het geheel.

 

Een groot voordeel van de sandbag is dat het zwaartepunt niet op één plaats blijft. Je dwingt het lichaam hierdoor ook andere spieren te gebruiken, die je normaliter minder vaak zou gebruiken.

 

Een ander voordeel is het stukje knijpkracht. Een zware sandbag of core bag zorgt ervoor dat je handen en onderarmen meer werk moeten verrichten dan normaal, omdat de sand bag lastig is om vast te pakken.

 

De core bags of sand bags kunnen worden gebruikt in bootcamps, circuits, geïntrigeerde functionele toolcircuits, groepstraining of teamtraining. Hierdoor zijn ze dus ook zeer geschikt voor jouw CrossFit workout.

 

 

Sand bag kopen?

Wil je een sand bag kopen? Of ben je op zoek naar informatie over welke sand bag geschikt is voor jouw training of revalidatie? Dan kun je te allen tijde contact opnemen met onze specialisten via het telefoonnummer +31 (0) 77 321 10 75 of het e-mailadres info@betersport.nl. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de chat-functie rechtsonder in je beeld.

10 artikel(en)

10 artikel(en)