Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Pull up bar
Pull up bar

Optrekstang / pull-up bar

Een optrekstang wordt ook vaak pull-up bar, of chin-up bar genoemd.  Optrekken is een bodyweight exercise, waarmee het hele bovenlichaam getraind wordt.  

 

Optrekstang kopen » waar moet je op letten?

Bij het kopen van een optrekstang of pull-up bar, zijn er twee belangrijke zaken om op te letten. De eerste is de maximale belasting van de optrekstang en de tweede de manier waarop de pull-up bar bevestigd dient te worden.

 

Maximale belasting van de optrekstang

Let goed op de maximale belasting van de optrekstang! Niet alle pull-up bars kunnen evenveel gewicht dragen en met stang en al naar beneden vallen is vast het laatste wat je wilt tijdens je harde inspanningen. De maximale belastbaarheid staat bij iedere optrekstang weergegeven.

 

Bevestiging van de pull-up bar

Optrekstangen zijn onder te verdelen in drie hoofdcategorieën, namelijk optrekstangen met muurbevestiging, bevestiging aan een deurkozijn en bevestiging tussen deurkozijn.

 

Meer informatie over pull-up bars?

Wij hebben een breed assortiment pull-up bars te koop. Wil je meer informatie over een optrekstang? Of over optrekstangen in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op.

Je kunt ons bereiken op 0031 (0)77 321 10 75 of info@betersport.nl. Tevens bieden wij de mogelijkheid direct te chatten met één van onze medewerkers, via de chat-functie rechtsonder in beeld.

13 artikel(en)

13 artikel(en)