• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Bodyweight - Gymnastics

Alle artikelen die onder deze categorie vallen zullen bijdragen aan jouw CrossFit workout. Denk bijvoorbeeld aan een pull up bar, een gewichtsvest of een power sled. Door deze artikelen zullen zowel jouw kracht als conditie in sterke mate zeer snel toenemen.

Trainen met lichaamsgewicht, denk bijvoorbeeld aan pull ups, push ups of dips, zijn erg effectief om jouw CrossFit workout naar een hoger niveau te brengen. Dit komt voornamelijk doordat trainen met je eigen lichaamsgewicht zorgt voor een kleine kans op blessures, een hoog aantal herhalingen en toch een hoge, intensieve krachtuitbarsting.

Wanneer je kracht dusdanig is toegenomen dat je meer uitdaging nodig hebt is het mogelijk om jezelf “zwaarder te maken” met lichaamsgewichten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gewichtsvest. Een gewichtsvest kan tot wel 20 kg aan gewicht toevoegen aan jouw lichaam, waardoor je zwaarder en intensiever kunt trainen.


Battle Rope

Pull up Bar

Push up Bar


Power Sled


Bodyweights kopen?

Ben je op zoek naar extra artikelen die jouw trainingen intensiever maken? Neem een kijkje in de online shop van BeterSport.nl en laat je inspireren door het aantrekkelijke aanbod Bodyweight - Gymnastics. Onze deskundige medewerkers beantwoorden al je vragen en geven advies over de juiste artikelen voor jouw specifieke trainingsdoeleinden. Bel ons op +31 (0) 77 321 10 75 of maak gebruik van de chat-functie rechtsonder in je beeld.


Klantreviews

Betersport scoort een 9.2/10 op basis van 478 recensies bij Feedback Company.