• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 21:00Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Captains of Crush Light Set

Voorraad status: Op voorraad

€ 125,02

Prijs zoals geconfigureerd: € 125,02

Prijs zoals geconfigureerd: € 125,02

Aantal:
  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd*
Plus & Min punten
  • Zeer sterk materiaal
  • Klein in omvang
  • Grip en onderarmen trainen
Beschrijving

De Captains of Crush (CoC) zijn de gouden standaard in de krachtsportwereld als het aankomt op handknijpers.

Met zijn speciale GR8 veren (afkomstig uit de vliegtuig industrie) zijn de CoC’s bijna onverwoestbaar. Captains of Crush grippers zijn een ideale manier om je hand-en onderarm gripkracht aanzienlijk te versterken. Ideaal voor sporters waarbij gripkracht essentieel is zoals bergbeklimmers, honkballers, turners, tennisers, krachtsporters enzovoort.

Captains of Crush kent 11 verschillende grippers met 11 verschillende krachtniveau's om je hand/onderarm kracht flink te verbeteren.

Light set

De light set bestaat uit de grippers met een knijpkracht van 27, 36, 45 en 54 kg.

Welke gripper past het beste bij je?

1) Als eerste hebben we de Captains of Crush Guide. Deze gripper heeft een knijpkracht van 27 kg.

2) Dan komen we bij de Sport. Ideaal om je griptraining mee te beginnen. Dames hebben aan de Sport vaak al een behoorlijke uitdaging. Voor de heren is de Sport een ideale warming-up gripper. Ook geschikt voor atleten die herstellend zijn van blessures. De Sport heeft een knijpkracht van 36 kg.

3) Hierna komt de Trainer. De Trainer is de eerste CoC gripper waar sommigen al over kunnen struikelen. De Trainer is niet zo maar een peulenschil, maar voor de meeste mannen al een leuke uitdaging! De Trainer heeft een knijpkracht van 45 kg.

4) Dan komt de No. 0.5. Deze knijper is alweer een stapje verder en een goede tussenstap naar de No 1. Deze trainer zorgt opnieuw voor een goede uitdaging. De No. 0.05 heeft een knijpkracht van 54 kg.

5) De volgende gripper is de No. 1. De meeste mannen krijgen deze gripper niet de eerste keer dicht. Kun je 10 herhalingen maken met deze gripper dan ben je al boven gemiddeld sterk! De No. 1. heeft een knijpkracht van 64 kg.

6) Hierna komt de No. 1.5. Een ideale tussenstap op weg naar de No.2. De No. 1.5 heeft een knijpkracht van 76 kg.

7) Dan komt de No. 2. Deze gripper wordt in Amerika gezien als de standaard voor politie-en miltair personeel. Krijg je de No.2 namelijk ooit dicht, dan is je gripkracht zo uitzonderlijk sterk dat het zelfs in benarde situaties levens kan redden! Voor de gevorderde krachtsporter dus een ultieme uitdaging! De No. 2 heeft een knijpkracht van van 89 kg.

8) Hierna komt de No. 2.5. Een ideale tussenstap op weg naar de No.3. De No. 2.5 heeft een knijpkracht van 108 kg.

9) No. 3 - nu komen we in het elite territorium. Niet veel mensen kunnen wereldwijd de No.3 sluiten. Zeer sterke powerlifters en bodybuilders hebben hun handen vol met deze No.3. Op YouTube zijn ook talloze filmpjes terug te vinden van pogingen om deze No.3 te sluiten! De No. 3 heeft een knijpkracht van 127 kg.

10) Hierna komt de No. 3.5. Een ideale tussenstap op weg naar de No.4. De No. 3.5 heeft een knijpkracht van 147 kg.

11) En zo zijn belanden we bij de No. 4. Vergelijk het gevoel van de No.4 met het knijpen in een baksteen+ de meesten krijgen er geen beweging in! De No.4 is wereldwijd slechts een aantal keren gesloten, dus de kans dat het jou ooit lukt is heel eerlijk gezegd erg klein, maar… niet onmogelijk! De No. 4 heeft een knijpkracht van 166 kg.

Kies zorgvuldig je grippersuit. We kunnen helaas eenmaal geopende grippers niet omruilen. Is een aangeschafte gripper te zwaar voor je, dan zit er niks anders op dan hard trainen om hem te kunnen sluiten! Haal de ideale handknijpers set in huis met de Captains of Crush grippers.

Specificaties
Algemene informatie
Garantie particulieren Levenslang
Garantie bedrijven 1 jaar
Opgebouwd in Showroom
Afhalen
Vragen over Captains of Crush Light Set

Nog geen vragen gesteld

Reviews over Captains of Crush Light Set

Nog geen reviews geplaatst