• Voor 21:00 besteld, morgen in huisZowel in Nederland  Nederland-Bezorgen-Betersport als in België  Belgie-Bezorgen-Betersport

  • Klantenservice geopend tot 17:30Bel ons +31 (0)77 - 321 10 75

  • Klanten geven ons een 9,2Meer dan 450 reviews bij de Feedbackcompany

Focus Fitness - 5Hz Borstband

€ 23,20 € 29,00

Nog 1 op voorraad

Aantal:
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • 14 dagen bedenktijd*
Plus & Min punten
  • Nauwkeurig op hartslag trainen
Beschrijving

De Focus Fitnes 5Hz borstband is uitermate geschikt voor het nauwkeurig trainen op hartslag. Trainen op hartslag kan je helpen met het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Hebt je bijvoorbeeld als doel om vet te verbranden, kun je doelmatig trainen op een hartslag van 60 tot 70%. Heb je als persoonlijk doel jouw conditie op te bouwen kun je kiezen voor duurtraining op een hartslag van 80% en wil je intensief trainen kun je kiezen voor een intervaltraining op een hartslag van 90 tot 95%.

De betrouwbare Focus Fitnes 5Hz hartslagmeter bestaat uit één geheel en is hierdoor zeer comfortabel en duurzaam. Bijkomend voordeel is dat deze eenvoudig op de juiste plek blijft zitten. De 100% waterdichte en elastische borstband is geschikt voor alle fitnessapparatuur van Betersport waarbij een borstband gebruikt kan worden. De borstband zelf is niet te koppelen met jouw smartphone of tablet. Echter als het fitnessapparaat zelf kunt koppelen met jouw smartphone of tablet zal dit cardio apparaat je hartslagmetingen doorsturen naar de app.

Door het gebruik van jouw toestel in combinatie met een hartslagmeter kun je optimaal gebruik maken van onder andere hartslagprogramma's. Je gemeten hartslag wordt draadloos naar een receiver in de computer van jouw toestel verzonden, waardoor je hartslag continu gelezen wordt en zichtbaar is. Op hartslag trainen is zeer effectief. Wanneer een fitnesstoestel voorzien is van HRC (heart rate control) zorgt het toestel er automatisch voor dat je continu op het door jou gewenste hartslagritme blijft trainen.

Trainingsvoorbeeld:

Je wilt met behulp van een hartslagprogramma op 70% van jouw maximale hartslag trainen (zie onderstaande schema). Op basis daarvan wordt de weerstand van het apparaat opgebouwd totdat jouw hartslag dit percentage heeft bereikt. Naar verloop van tijd is het mogelijk dat je hartslag hoger wordt, ook al train je op dezelfde weerstand. Het hartslagprogramma, dat in verbinding staat met jouw borstband, zorgt er dan voor dat de weerstand automatisch weer wordt verlaagd zodat je op 70% van jou maximale hartslag blijft trainen.

Specificaties
Algemene informatie
Soort 5 hz
Garantie particulieren 1 jaar
Garantie bedrijven
Opgebouwd in Showroom
Afhalen
Afmetingen & Gewicht
Vragen over Focus Fitness - 5Hz Borstband

Nog geen vragen gesteld

Reviews over Focus Fitness - 5Hz Borstband
Beoordeling door Gwen
Prijs
Kwaliteit
Deze band werkt veel beter als de meting met de handvaten op het toestel.
Je moet niets instellen, gewoon de band omdoen. Simpel en effectief.

Helaas had ik bij het eerste gekochte exemplaar binnen een week een uitgelopen batterij waardoor deze band gesneuveld is. Hier werd helemaal niet moeilijk over gedaan. 2 dagen later had ik al een nieuwe thuis onder garantie. Echt een top service! (Geplaatst op 26-09-2017)

1 artikel(en)

per pagina