• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Body Solid Homegyms

Bodysolid HomegymHet Amerikaanse bedrijf Body Solid is al meer dan 16 jaar een van de best gewaardeerde organisaties op de markt van fitnessapparatuur. Deze uitstekende naam heeft het bedrijf te wijten aan de extreem hoge kwaliteit, de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid van haar producten en haar apparaten. Body Solid levert een groot assortiment aan kracht- en cardio apparatuur voor zowel de intensieve thuissporter als de professionele markt. De focus en het specialisme van de organisatie ligt echter sterk op de krachtsport.

Een belangrijk aandeel in het assortiment van de krachtapparatuur van Body Solid zijn de verschillende modellen Homegyms. Deze krachtige apparaten geven u de mogelijkheid om uw hele lichaam te trainen met slechts één apparaat. Op de Betersport website vindt u een groot aanbod Body Solid Homegyms in diverse klassen- en prijscategorieën.

 

 

bodysolid durafirm

Multifunctionaliteit

Homegyms, ook wel multistation genoemd, hebben de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Door middel van een homegym is het mogelijk om een groot aantal spiergroepen te trainen met behulp van slechts één apparaat. Bijkomend voordeel is dat het gewicht eenvoudig verstelbaar is zodat u iedere spiergroep op het door u gewenste gewicht en niveau kunt trainen. Op alle Body Solid Homegyms zijn standaard minimaal 40 verschillende oefeningen te doen. Daarnaast hebben een aantal Body Solid Homegyms meerdere stations waardoor het mogelijk is om ook met meerdere personen tegelijkertijd te trainen. Ook hebben een aantal van de Body Solid Homegyms de mogelijkheid tot uitbreiding met additionele accessoires zoals extra grepen, stangen en gewichten om uw training nog effectiever en completer te maken.

 

Kwaliteit

De Body Solid Homegyms zijn ongeëvenaard stabiel en daardoor zwaar belastbaar. Het gewicht waarmee getraind kan worden, kan bij sommige homegyms oplopen tot wel 250kg. Body Solid heeft haar homegyms opgebouwd uit gelagerde katrollen en hoogwaardige stalen frames en kabels zodat het grote gewicht goed kan worden begeleid op het moment dat u gaat trainen. Het zitvlak en de rugleuning van het merk DuraFirm™ zorgen daarnaast voor een optimaal comfort en bieden u de mogelijkheid om ten alle tijden te trainen op de voor u optimale hoogte. De Body Solid Homegyms hebben een (semi-) professionele klasse en zijn daardoor zeer intensief te gebruiken.

Om te bekrachtigen dat de Body Solid Homegyms van de allerhoogste kwaliteit zijn, krijgen consumenten bij aankoop van alle Body Solid Homegyms levenslange garantie!

 

Veiligheid

Trainen op de Body Solid Homegyms is uitermate veilig. De stack aan gewichten die standaard bij de homegyms geleverd wordt, is gezekerd aan de sterke stalen kabels. Door middel van een pin kan het gewicht veilig worden verhoogd of verlaagd. De katrollen verplaatsen het gewicht naar de plaats waar u op dat moment uw training wilt uitoefenen. Door dit veilige systeem is het niet mogelijk dat de het gewicht waarmee u traint, op u kan belanden. Mocht u het gewicht niet meer kunnen houden dan valt dit gewicht terug op de stack.  Betersport garandeert daardoor dat u met behulp van de Body Solid homegyms, een volledige training kunt uitoefenen zonder de noodzaak van een trainingspartner.