• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Wielerseizoen ten einde? Denk eens aan een spinningfiets!

Afgelopen weekend is de klok verzet. We zien massaal dat het om half 5 al donker begint te worden. Terwijl het kwik onder de 5 graden Celsius daalt is een wielertocht in de avonduren dan niet iets waar wij meteen naar uitkijken. Dit betekend niet dat er gestopt moet worden met trainen. Zo kun je de koude, donkere dagen invullen door thuis te gaan trainen!

Welke gevaren neemt buiten fietsen met zich mee?

Het inademen van koude vrieslucht is slecht voor onze luchtwegen. Het kan zorgen voor verkoudheden of voorhoofdsholteontsteking. Niet waar we op zitten te wachten richting de feestdagen. Ook de kans op vriezen en gladheid is weer aanwezig. De ijsvorming zorgt voor gladde wegen en kans op valpartijen. De gladheid wordt bestreden met zout, echter kan dit voor een ware aanslag zorgen op het materiaal van de fiets.

De voordelen van trainen op een spinningfiets

Trainen op een spinningfiets heeft een aantal grote voordelen. Buiten dat je training niet onderbroken wordt door het slechte weer neemt de kans op blessures erom af. Daarnaast kun je trainen wanneer en waar je maar wilt en vind er na de training geen grondige poetsbeurt plaat om het strooizout te verwijderen.

Rij realistische routes en wordt gemotiveerd met Club Virtual.

Betersport werkt samen met Club Virtual. Club Virtual is de grootste digitale spinning les aanbieder van Europa. Zo ontvang je bij aanschaf van een spinningbike bij Betersport 2 maanden gratis Club Virtual. Of je nu traint voor de Alpe d’Huez, het Nederlands heuvelland of andere etappes wilt nafietsen, met Club Virtual kun je overal ter wereld fietsen. Enkele voorbeelden vindt je hieronder.

club-virtual

 

Betersport biedt je de mogelijkheid om Club Virtual 2 maanden gratis uit te proberen bij aankoop van een spinningfiets. Tevens bieden wij betaalbare spinningfietsen aan binnen elk budget! Zo heb je met de FitBike Race 3 al een goede spinningfiets voor thuisgebruik. Ben je opzoek naar een professioneler model? Kijk dan eens naar de FitBike Race Magnetic Pro.

Club Virtual gecombineerd met een goede spinningfiets, zorgt ervoor dat je in het voorjaar weer helemaal klaar bent voor het wielerseizoen.