• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Uniek: samenwerking ClubVirtual & Betersport!

Unieke voordelen door de samenwerking tussen ClubVirtual en Betersport!

Thuissporten is voor de meeste mensen ideaal. Je kunt altijd sporten; wanneer het jou uitkomt, hoe vaak je wilt en ongeacht het weer. Naast deze voordelen wil Betersport je helpen bij het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Door de samenwerking met ClubVirtual heb jij jouw eigen virtuele trainer, gewoon in je huiskamer.

Exclusief bij Betersport ontvang je, bij aankoop van een spinningfiets, een gratis virtuele spinningtrainer voor een periode van twee maanden. Dit kunnen wij je aanbieden door een unieke samenwerking met de grootste aanbieder van virtuele spinninglessen in heel Europa, ClubVirtual.

ClubVirtual geeft je naast de digitale weergave van vele wielerklassiekers zoals de Amstel Gold Race, de Ronde van Vlaanderen en Milaan – San Remo, ook een virtuele trainer die je instrueert en motiveert. Het groot aantal verschillende lessen varieert in moeilijkheidsniveau van gemakkelijk tot intensief. Dit maakt ClubVirtual geschikt voor zowel de beginnend als de ervaren spinner. Daarnaast kun je ook werken aan je persoonlijke doelstellingen. ClubVirtual heeft virtuele spinninglessen die geschikt zijn voor vetverbranding, conditieverbetering en spierversteviging. Kies de les die bij jouw doel hoort en begin direct met trainen!

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud van een virtuele ClubVirtual les? Bekijk dan snel de onderstaande demo.

 

Bekijk snel ons grote assortiment spinningfietsen en begin bij Betersport met het verwezenlijken van jouw doelen!