• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Train nu overal ter wereld met Focus Fitness iPlus!

De Senator 54 iPlus is het topmodel van Focus Fitness. Deze robuuste en semiprofessionele loopband is belastbaar tot maar liefst 180 kg. Verder is de Senator 54 iPlus uitgerust met Bluetooth. Dankzij het geïntegreerd Bluetooth systeem kunt u uw tablet in verbinding brengen met de loopband.

Hoe train ik met tablet of smartphone?

Leg uw tablet op de tablet houder van uw loopband. Download de iRunning+ app op uw tablet en maak via Bluetooth contact met uw tablet. De software neemt de functie over van de computer van uw loopband. Uw tablet is nu uw trainingscomputer geworden en u kunt uit nog meer verschillende trainingsprogramma’s kiezen die de iRunning u aan biedt. Omdat uw tablet via Bluetooth is verbonden met de computer van uw loopband, zal de loopband automatisch zwaarder en lichter gezet worden tijdens het verloop van het trainingsprogramma. Door het gebruik van uw tablet als trainingscomputer, worden uw trainingsgegevens grafisch nog mooier in beeld gebracht.

iRunning+ app

Dankzij de app iRunning+ die u gratis kunt downloaden in de appstore is het mogelijk om overal ter wereld te trainen vanuit huis. iRunning maakt verbinding via Google maps, waarbij u de route bepaald die u wilt afleggen. Denk bijv. aan de marathon van New York, Rotterdam of een rondje in uw eigen woonplaats. Loopt u in het echt bergopwaarts dan zal de Senator 54 iPlus de weerstand automatisch verzwaren.

Kijk voor meer informatie over de fitness apps hier en zie in één oogomslag of u gebruik kunt maken van de vele extra mogelijkheden via uw tablet en/of smartphone.