• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Nieuw: Gratis persoonlijk trainingsprogramma

Ontvang nu een GRATIS persoonlijk trainingsprogramma!

Betersport wil je helpen met het behalen van je persoonlijke trainingsdoelen. Het fitnessapparaat moet immers niet stil blijven staan! Om jou zo goed mogelijk van start te laten gaan, biedt Betersport je een persoonlijk trainingsprogramma aan.

Op basis van de doelstellingen vetverbranding en conditieverbetering, maken onze personal trainers een geheel persoonlijk trainingsprogramma. 12 weken lang, 3 maal per week zullen wij jouw via het schema begeleiden en motiveren.  Het schema bestaat niet alleen uit cardiotraining, maar ook uit verschillende krachtvormen.

Het gratis Programma is exclusief voor klanten van Betersport, en bestaat uit een training gebaseerd op het soort cardio apparaat dat je aankoopt. Dit combineren wij met effectieve trainingsvormen en handige tips.  Je komt in aanmerking voor een trainingsprogramma bij aankoop van een loopband, hometrainer of crosstrainer.

Om een persoonlijk trainingsprogramma te maken hebben wij een aantal gegevens van je nodig. Met deze gegevens gaan wij je beginniveau bepalen. Vanuit je beginniveau zullen wij aan de slag gaan om binnen 12 weken je persoonlijke doelstelling te realiseren.

Naast een persoonlijk trainingsprogramma ontvang je ook een resultatenoverzicht. Dit overzicht ga je wekelijks invullen. Zo zie je de vooruitgang en blijf je gemotiveerd. Naarmate het schema vordert zal je merken dat je rusthartslag daalt en de algehele conditie verbetert.

Heb je interesse in  het gratis, gepersonaliseerde trainingsprogramma, plaats dan het artikel bij je bestelling in het winkelmandje