• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Wat is de FitBike Race Magnetic Pro?

Alles over de FitBike Race Magnetic Pro?

De FitBike Race Magnetic Pro is één van de spinningfietsen uit het eigen assortiment van Betersport. De spinningfiets is ontwikkeld voor zowel thuisgebruik als sportschool-gebruik. Door het moderne en uiterst stevige design wordt de FitBike Race Magnetic Pro met een stoer en stevig karakter bestempeld. Door het eigen gewicht van de spinningfiets van 61 kg en het vliegwiel van 22 kg is de spinningfiets zeer stabiel en stevig. De FitBike Race Magnetic Pro kan mede daardoor worden belast met een gebruiksgewicht van maar liefst 150 kg.

Weerstand

De FitBike Race Magnetic Pro is uitgerust met een magnetisch weerstandsysteem. Het nieuwe systeem vervangt het vilt blokje waarmee de weerstand bij de meeste spinningfietsen wordt bepaald. De mate waarin normaal gesproken het vilt blokje drukt op het vliegwiel bepaalt of de weerstand af – of toeneemt. Doordat de FitBike Race Magnetic Pro gebruikt maakt van een magneet boven het vliegwiel om de weerstand te bepalen krijgt de spinningfiets meteen een ander karakter. De magneet heeft als grote voordeel dat de weerstand nauwkeuriger en gelijkmatiger kan worden geregeld. Daarnaast vergt een magnetisch weerstandsysteem geen onderhoud en is de spinningfiets geheel geruisloos.

Pedalen

De FitBike Race Magnetic Pro is uitgerust met combinatie-pedalen. Door aan de ene kant van de pedalen een SPD klik systeem te monteren en de andere kant van het pedaal uit te rusten met toe clips, is het voor iedere sporter mogelijk om gebruik te maken van de FitBike Race Magnetic Pro, zonder daarvoor extra schoenen aan te schaffen. Het grote voordeel van het vastzetten van uw voeten op de pedalen van een spinningfiets is dat u niet alleen kracht kunt zetten door te drukken maar zodra het pedaal omhoog komt kunt u ook kracht meegeven door deze mee naar boven te trekken.

Professioneel

De FitBike Race Magnetic Pro is meer dan alléén een apparaat voor de fanatieke thuissporter. Het apparaat is namelijk geclassificeerd als professioneel apparaat. Dit houdt in dat bedrijven zoals sportscholen of fysiotherapeuten ook het recht hebben op garantie.

Club Virtual

Bij aankoop van de FitBike Race Magnetic Pro kunt u gratis 2 maanden gebruik maken van Club Virtual. Club Virtual geeft u de mogelijkheid virtuele spinninglessen bij u thuis uit te voeren. Terwijl je thuis op jouw spinningfiets zit, waan je jezelf via tablet, tv of smartphone, in een omgeving naar keuze. De lessen van Club Virtual zijn geschikt voor iedere sporter, of het nou gaat om routes voor beginners of professionele spinninglessen, alle lessen zijn ingedeeld in verschillende categorieën.

Interactieve trainingscomputer

Het is mogelijk uw FitBike Race Magnetic Pro uit te breiden met de Interactieve Trainingscomputer om op die manier iedere training interactief te maken. Doordat de trainingscomputer gebruikt maakt van een Bluetooth verbinding, kunt u deze draadloos koppelen met uw Smartphone. Door middel van de gratis applicatie iBiking+ kunt u zelf uw route van begin tot eind uitstippelen. Deze mogelijkheid biedt u aan de hand van satelliet – en Google Streetview beelden, uw locatie op dat moment af te lezen.