• Voor 16:00 besteld morgen in huis*of kies een afleverdatum

  • Klantenservice geopend tot 17:30U kunt ons bellen op 077 - 321 10 75

  • In 2016 de grootste fitness webshop!Onderzoek door de Twinkle Top 100

Exclusieve samenwerking tussen HOME & Betersport

Betersport biedt je de totaalbeleving aan. Zo verkopen wij geen product maar een doel. Wij ondersteunen je trainingsdoel met de keuze uit een fitnessapparaat en persoonlijk trainingsprogramma. Daarbij gaan wij vanaf vandaag ook starten met gezonde recepten.

Vanaf heden start de unieke samenwerking tussen Lunch&Lounge HOME en Betersport. Home is een lunchroom gelegen in hartje Blerick en wordt gerund door de gepassioneerde jonge chefkok Bas de Rijk. Middels een samenwerking gaat Bas ons iedere week verrassen met een gezond en lekker recept. Via ons Blog, waarin makkelijk, vers en gezond kernwoorden zijn kun jij binnen de kortste keren een gezond maal op tafel zetten.

De recepten zullen in verschillende thema’s en soorten op onze blog verschijnen. Zo zullen er niet alleen recepten speciaal gericht op ontbijt, lunch of diner voorbijkomen, maar ook seizoensgebonden recepten, tussendoortjes en smoothies. Al deze recepten staan in het tekenen van lekker en gezond.

Betermaal

Chefkok Bas de Rijk heeft na zijn studie als zelfstandig werkend kok op de hoge hotelschool te Venlo jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende restaurants. Deze gepassioneerde 23-jarige jonge ondernemer heeft een jaar geleden de stap gemaakt om voor zichzelf te beginnen. Verse producten, gezonde maaltijden en hygiëne heeft hij hoog in het vaandel staan.

Naast dat de recepten op onze blog verschijnen kun je ze hoogstpersoonlijk uitproberen op de menukaart van HOME. Wekelijks voorziet Bas ons van gezonde gerechten onder de naam van Betermaal. Wil jij de Betermaal eerst uitproberen alvorens je hem thuis wilt maken? Probeer dan vanaf komende week de “Betermaal” bij HOME lunch&lounge te Blerick.