• Voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

  • Klantenservice Wij helpen je graag!

  • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Bezorging met All Road

Hoe weet ik of mijn pakket door All Road wordt bezorgd?

Alle pakketten die zwaarden zijn dan 30 kg worden verzonden met All Road.


Hoe laat wordt mijn pakket bezorgd?

Als je op werkdagen voor 20:00 uur bij Betersport besteld hebt, zal Allroad het pakket de werkdag erna bezorgen. Je ontvangt per mail een Track&Trace code van Allroad. In de ochtend van de levering kun je dan een tijdindicatie vinden waarop de chauffeur verwacht het pakket bij jou af te leveren.


Hoe kan ik mijn pakket volgen?

Indien je een bestelling hebt geplaatst bij Betersport en je pakket met Allroad wordt verzonden, dan krijg je van Allroad een e-mail met een link. Hiermee kun je de zending op de dag na bestelling vanaf 09:00 uur volgen via het online Track & Trace systeem van Allroad. Je klikt hiervoor op de link in de toegestuurde email.


Ik heb de bezorging gemist

Geen probleem. Als je niet thuis bent geweest tijdens het bezorgmoment heb je een kaartje in de brievenbus ontvangen. Op dit kaartje vind je de stappen die je hiervoor moet volgen.


Mijn pakket is niet bezorgd op het aangegeven tijdstip

Je wordt door All Road vooraf geïnformeerd over de dag en het tijdvak waarin de bezorging zal plaatsvinden. Hoewel wij ons uiterste best doen om je pakket hoe dan ook op tijd te bezorgen, blijft het een indicatie. Door onvoorziene omstandigheden, zoals files, is het mogelijk dat er vertraging plaatsvindt.


Hoe vaak wordt er geprobeerd een pakket te bezorgen?

De pakketbezorgers doen standaard twee bezorgpogingen. Na de eerste bezorgpoging volgt een tweede poging op afspraak. Indien je wederom niet aanwezig bent, dan komt het pakket retour naar Betersport.


Kan ik de bezorging wijzigen?

Helaas is het niet mogelijk om achteraf nog een wijziging aan te brengen. Wanneer je niet thuis bent kun je middels het niet-thuis kaartje dat wordt achtergelaten in je brievenbus een nieuwe afspraak maken op een moment dat je thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen.


Kan ik een nieuwe bezorgafspraak maken?

Je wordt geïnformeerd over de dag waarop de bezorging zal plaatsvinden. Wanneer je niet thuis bent kun je middels een niet-thuis kaart een nieuwe bezorgafspraak met All Road maken.


Kan het pakket bij de buren bezorgd worden?

Als je niet aanwezig bent zal de vervoerder dit niet standaard bij de buren bezorgen. Indien je wilt dat het pakket bij de buren bezorgd wordt, kun je het beste even contact opnemen met Betersport en ons een schriftelijke toezegging sturen (mailen mag ook!). Vergeet niet de buren in te lichten.