Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Yoga mat

Yoga mat

Het kopen van een yoga mat is niet gemakkelijk. Er zijn vele verschillende soorten matten te verkrijgen. Mede hierdoor zie je door de bomen het bos niet meer. Zo verschillen ze in lengtes, diktes, materiaal en merk.  Hieronder bieden wij verschillende matten aan.

 

Eigen yoga mat

Ze zijn multifunctioneel inzetbaar en niet weg te denken uit de sportschool. Maar moet je hiervoor wel naar een sportschool? Middels de onderstaande matten kun je gemakkelijk thuis dezelfde oefeningen uitvoeren. Door het kopen van een eigen mat heb je altijd een mat die perfect bij jouw wensen en doelen past. Je kiest een mat die voldoet aan jouw eisen en wensen, waarop jij je oefeningen goed kunt uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een dikke, brede of lange mat. Daarnaast zijn hygiënische redenen veelvoorkomend om een eigen mat aan te schaffen. De matten zijn geschikt voor pilates, rekoefeningen, krachttraining en yoga.

 

Verschillende soorten yoga matten

Zoals reeds besproken zijn er verschillende soorten matten beschikbaar. Zo zijn er extra lange of extra brede matten. Dikkere en dunnere matten. Verschillende materialen en merken. Maar ook verschillende opberg manieren. Daarom is het belangrijk dat je weet wat voor soort mat jij nodig hebt. Neem je hem vaak mee naar andere locaties of beoefen je yoga vooral thuis? Wat voor budget heb ik voor een mat? Hoe vaak ga je hem gebruiken? Zijn veel voorkomende vragen naar een goede keuze. Middels accessoires zijn ze uit te breiden voor vele trainingsdoeleinden. 

 

Accessoires

Denk bijvoorbeeld aan de volgende accessoires voor bij je yoga mat:

 

  1. Dumbbells
  2. Pilates 
  3. Balans ballen

14 artikel(en)

14 artikel(en)