Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Fitness Elastiek

Fitness Elastiek & Power Bands

Met een Fitness elastiek zijn er honderden verschillende oefeningen mogelijk. Dit komt omdat bijna elk lichaamsdeel te trainen. De intensiteit is te verzwaren door een elastiek of power band met meer weerstand te gebruiken. Een groot voordeel van deze oefeningen is dat ze een stuk minder ruimte nodig hebben veel apparaten.

Trainingen met elastieken zijn in vele varianten uit te voeren. Zo kunnen zij staand, zittend en liggen uitgevoerd worden om de nadruk op specifieke spiergroepen te leggen. Om ook aan het evenwicht en de coördinatie te werken is de training uit te breiden met een Gym Ball.

Power bands worden ook vaak gebruikt om oefeningen met een barbell en gewichten te verzwaren. Bij de Squat met halterstang met powerbands wordt bij de opwaartse beweging de power band uitgerekt en zal daardoor meer weerstand bieden. Een power band kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld de pull up te verlichten aangezien dit een opwaartse beweging is waarbij er extra ondersteuning wordt gegeven. Dit is perfect om de techniek onder de knie te krijgen voordat er hard getraind wordt!

11 artikel(en)

11 artikel(en)