Producten vergelijken
x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

 
0

€ 0,00 - Bekijk inhoud

De nr.1 Fitnessspecialist
Twinkle Top 100 – 2016

Bel ons +31 (0) 773211075
500 BEZOEKER(S) ONLINE
Betaal achteraf met Afterpay
Zaterdag open!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*

Abtronix X2 buiktrainer

Abtronix X2 buiktrainer

  • ✓ Primaire spiergroep: Buik
  • ✓ Garantie: 1 jaar
  • ✓ Gewicht: 1 kg
Voor 16:00 besteld, morgen in huis*
Gratis Verzending vanaf € 60 ,-

Voor 16:00 besteld,
morgen in huis

€ 59,95
Abtronix X2 inclusief workout DVD - buik training dames -  www.betersport.nl

Video

Abtronix

De Abtronix is een innovatief fitness-systeem dat de manier waarop u traint radicaal veranderd.

 

Elektronische spierstimulatie

Het geheim is de elektronische spierstimulatie, ESS, een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Die doet al het werk voor u, zodat u het zelf niet hoeft te doen. ESS was oorspronkelijk bedoeld voor fysiotherapeuten om patiënten met spieraandoeningen te helpen revalideren. Nu wordt het toegepast in de fitnesswereld om u de buikspieren te geven waar u altijd al van droomde.

 

Bijna 5 miljoen verkocht in 87 landen

Van de oorspronkelijke versie werden er bijna 5 miljoen verkocht in 87 landen. Nu hebben de ontwerpers van de Abtronic de technologie nog een niveau hoger getild met de tweede generatie: de Abtronic X2.

 

Dual Channel-technologie

Hij heet X2 omdat hij uw training eXtreem maakt, met 2 keer zoveel kracht voor het dubbele resultaat. Met de unieke Dual Channel-technologie met geleidende kussentjes voor én achter richt de Abtronic X2 zich op twee afzonderlijke spiergroepen tegelijk, zodat u uw core versterkt en alles uit uw training haalt. Doe gewoon de Abtronic rond uw middel en hij zendt zachte elektronische impulsen naar uw spieren, die zich dan samentrekken. In maar 1 minuut hebt u tenminste 400 spiercontracties. Stelt u zich eens voor dat u 400 sit-ups moet doen! U voelt dat de Abtronic X2 uw buikspieren direct verstevigt en u ziet al een enorm verschil na een paar trainingen.

 

Verschillende trainingsprogramma's 

U voelt dat de Abtronic X2 uw buikspieren direct verstevigt en u ziet al een enorm verschil na een paar trainingen. Hij is perfect voor alle conditieniveaus met acht verschillende work-outs - van korte, staccato spiercontracties tot lang aanhoudende, diepe pulsaties. En hij heeft tien intensiteitsniveaus - van een ontspannende, therapeutische massage tot een intensieve work-out. Dat zijn in totaal 80 verschillende trainingsprogramma's! En het kost u maar 10 minuten per dag.

Universitair onderzocht

Het is wetenschappelijk aangetoond dat ESS werkt. Universitair onderzoek toont aan dat de elektronische spierstimulatietechnologie die in de Abtronic X2 wordt toegepast bijna zeven keer effectiever is dan trainen. Thermografische beelden bewijzen dat de Abtronic de spieren doeltreffender stimuleert dan traditionele training. 

 

Meer dan een buiktrainer alleen

Maar de Abtronic verstevigt ook nog andere delen van uw lichaam. Maak uw billen steviger en mooier van vorm, maak uw hals, schouders en borstspieren strakker en steviger.U krijgt de gloednieuwe Abtronic X2 met Dual Channel- technologie, een geavanceerde microprocessor EN vier verplaatsbare geleidende kussentjes om uw probleemgebieden aan te pakken. U krijgt ook alle nodige instructies en de snelstartgids.

 

Algemene informatie

Garantie particulieren 1 jaar
Garantie bedrijven

Afmetingen & Gewicht

Gewicht product 1 kg

Schrijf uw eigen review

1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit

Vraag over: Abtronix X2 buiktrainer

 

Stel uw vraag

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht