• Voor 19:00 besteld, volgende werkdag in huis Op werkdagen, wanneer items op voorraad zijn.

 • Klantenservice Wij helpen je graag!

 • Over 135.000 tevreden klanten sinds onze opening in 2005

Krachtapparatuur

Been trainers

Biceps Curl Bank

Buiktrainer

Cable Crossover

Halterbank

Krachtapparatuur & Home-Gym

Lat Pulley Station

Power Tower

Rugtrainer

Smith Machine

Trainingsbank

Professioneel Krachtapparatuur

Half Rack

Power Racks

Squat Rack

Krachttraining is dé manier om sterke spieren op te bouwen. Er zijn echter vele verschillende soorten apparaten en evenveel verschillende bijbehorende materialen, waar je mee aan de gang kunt gaan. Hieronder worden alle soorten apparatuur kort toegelicht. Mocht je vragen hebben dan kun je die natuurlijk altijd stellen via telefoon, chat of e-mail. Op zoek naar voorbeelden van krachttrainingen of oefeningen? Bekijk dan: Betersport Magazine!


Krachtapparatuur in alle soorten en maten

Betersport heeft een ruim assortiment aan apparaten welke geschikt zijn om of specifieke spiergroepen te trainen of juist geschikt zijn voor het trainen van bijna het complete lichaam. De volgende krachtapparaten hebben wij in ons assortiment opgenomen:


Beentrainer

Als je graag meer kracht wilt verwerven in je benen, is het aan te raden om een beentrainer aan te schaffen. Het trainen van je beenspieren biedt voordelen met betrekking tot de groei van je andere spieren. Er zal in verhouding extra veel groeihormoon aangemaakt worden, simpelweg omdat deze spieren zo enorm groot zijn. Hierdoor kan de rest van je lichaam harder en groter groeien. Daarnaast creëer je meer symmetrie van je gehele lichaam. Wanneer je niet of zelden je benen traint, groeit je lichaam niet in verhouding waardoor je lichaam op lange termijn asymmetrisch zal zijn. Ten slotte bevordert het trainen van je benen ook je mentale kracht. De waarde van een oefening wordt bepaald door het niveau van ongemak als je jezelf echt pusht. Dit houdt in dat een oefening veel beter zal werken naarmate de oefening moeilijker uit te voeren is. Maar dat betekent hard werken, wat de meeste mensen willen vermijden. Juist daarom zullen oefeningen als squats en deadlifts je helpen je doorzettingsvermogen en karakter te vergroten zoals geen enkele andere oefening dat doet, ook al zijn ze niet zo leuk.

Biceps curl bank

Een biceps curl bank is ideaal om je biceps geïsoleerd en zwaar te trainen. Doordat je met je bovenarmen weinig tot geen bewegingsruimte hebt, zit ‘smokkelen’ er niet meer in en dien je een zuivere beweging te maken. Wanneer je een staande biceps oefening uitvoert, ben je namelijk snel geneigd om met je gehele lichaam mee te bewegen of om andere armspieren, zoals de triceps, mee te laten werken in de trainingsbeweging.

Buiktrainer

Met behulp van een buiktrainer kun je zowel je boven-, als je onder- en schuine buikspieren trainen. Je work out op een buiktrainer uitvoeren, is net wat gemakkelijker dan al je buikspieroefeningen uit te voeren op een vloermatje op de grond. Daarnaast kan je isolatie oefeningen voor je buikspieren handiger uitvoeren met behulp van een buiktrainer. Een ander pluspunt is dat je bij veel buikspierapparaten de mogelijkheid hebt om gewichten toe te voegen en daardoor zwaarder te trainen.

Ook populair: de beste buikspieroefeningen.

Cable crossover

De Cable Crossover is één van de meest veelzijdige apparaten om je volledige lichaam te trainen en je krachttraining te optimaliseren. Of het nu gaat om borst-, rug-, schouder-, arm- of beentraining, met kabel crossover fitness kunnen al deze spiergroepen los van elkaar getraind worden. Het aantal opties binnen je training wordt oneindig.

Halterbank

Een halterbank is te vergelijken met een trainingsbank, maar heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een trainingsbank. Het grootste voordeel van een halterbanken zijn de spotters waar een halterstang met gewichten opgelegd kan worden. Het trainen met zwaardere gewichten is daarom een stuk veiliger op een halterbank dan op een trainingsbank. Een tweede pluspunt zijn de verschillende soorten attachments die bij meerdere halterbanken van toepassing zijn. Zo is het bij diverse fitnessbanken mogelijk om een biceps curl te doen of een leg curl. Hier wordt geen aparte halterstang voor gebruikt maar de halterschijven worden op de opname stang geladen van drukbank zelf.

Home gym

Train je liever thuis dan in de sportschool, dan is een home gym ideaal! Met een home gym heb je een kleine sportschool thuis, op slechts een paar vierkante meter. Home gyms zijn er in diverse soorten en maten. Van een eenvoudig krachtstation tot uitgebreide work out gym. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Lat pulley station

Lat pulley stations zijn een must voor iedereen die zijn rug wilt trainen. Bij een Lat pulley gebruik je met name je arm- en rugspieren. Heb je altijd al je brede rugspieren willen trainen? Dan is een lat pulley station zeer geschikt voor jou! Een lat pulley station kan door iedereen gebruikt worden, of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent. Lat pulleys zijn zo ontworpen, dat deze de kans op blessures minimaliseren en een veilige, effectieve training kunnen garanderen. Hierdoor ben je verzekerd van veiligheid en comfort, waardoor het effect na herhaaldelijk uitgevoerde trainingen extra groot is.

Power tower

Een power tower is een compleet apparaat geschikt voor diverse oefeningen. De oefeningen zijn gebaseerd op eigen lichaamsgewicht. Zo kun je op een power tower dippen, pull ups maken of je onderbuik- en zijbuikspieren trainen. Een power tower is ideaal om een intensieve thuistraining te doen. Bovendien bespaar je met een power tower veel ruimte in vergelijking met een training waarbij meerdere losse dumbbells benodigd zijn.

Rugtrainer

Het trainen van de rug wordt door veel sporters overgeslagen. Echter, het trainen van de rug met behulp van een rug trainer is essentieel voor het creëren van een mooie lichaamshouding. Het voorkomt blessures en verstevigt de zogenaamde ‘core’ (buikspieren, middenrif, onderrugspieren en de bekkenbodem).

Smith machine

Een Smith Machine heeft vele mogelijkheden en voordelen ten opzichte van oefeningen waarbij je met een losse stang traint. Of je nu explosieve krachttraining, maximale krachttraining, hypertrofie (massa) training of revalidatie training wilt doen, het gaat allemaal met een Smith Machine. Met een losse barbell train je in 3 dimensies; lengte, breedte en hoogte. Bij een Smith Machine train je enkel in de dimensie hoogte. Dit houdt in dat je je geen zorgen hoeft te maken over het voorover vallen of schuin gaan van de barbell. De barbell kan enkel omhoog en omlaag waardoor je je veel meer op de oefening kunt concentreren en niet ook op de houding hoeft letten. Dit is ideaal voor de beschreven trainingsvormen.

Trainingsbank

Een trainingsbank is handig te gebruiken wanneer je thuis oefeningen wilt uitvoeren met dumbbells, zoals dumbbell row voor de rug te trainen of dumbbell chest press voor traning van je borst.

Half rack

Een half rack is onmisbaar voor iedereen die aan krachttraining doet. Het is een perfect krachtapparaat voor de kleine ruimtes. Bij dit apparaat heb je namelijk volop bewegingsruimte zodat je de vrije haltertrainingen gemakkelijk kunt uitvoeren. Combineer het apparaat met een halterset en een trainingsbank en je hebt een volledig uitgeruste gym in huis. De meeste mensen gebruiken een half rack voor te bankdrukken of te squatten. Voor deze soorten krachttraining zijn half racks ook zeer goed geschikt. Voor extra gemak zijn de afleghaken namelijk in hoogte verstelbaar. Zo kun je de halters direct in de perfecte beginstand positioneren.

Power rack

Een power rack is te vergelijken met een half en squat rack. Het verschil is dat je bij een power rack in een kooi staat die voorzien is van safety bars, welke het gewicht van de barbell opvangen als je het gewicht niet meer kan houden. Daarnaast biedt een power rack de mogelijkheid om pull ups op te doen. Doordat je de mogelijkheid hebt om pull ups uit te voeren op een power rack, zijn power racks ook een stuk stabieler dan andere squat- of half racks.

Squat rack

Een squat rack is ideaal wanneer je wil gaan squatten met een barbell op je schouders. Een squat rack verhoogt de veiligheid en effectiviteit van jouw training. Met behulp van een squat rack kun je je eigen grenzen verleggen door steeds met een hoger gewicht te gaan squatten.


Krachttraining voor beginners?

Wanneer je gaat starten met deze tak van sport, dan is het van belang om een flinke portie doorzettingsvermogen te hebben. Even belangrijk is ook om goede doelen te stellen. Wil je bijvoorbeeld gespierde armen, of ligt de focus van het trainen op een gespierde borstkas? Een trainingsschema zal ook volledig afhankelijk zijn van de trainingsdoelen die je hebt. Het is logisch dat wanneer je jouw benen wilt trainen, jouw schema andere oefeningen dient te bevatten dan wanneer je de armenspieren wilt trainen. Wil je graag borstspieren trainen? Lees dan dit artikel over de 10 beste manieren om je borstspieren te trainen.

Net zoals bij cardio training is niet alleen het sporten belangrijk, maar bijvoorbeeld ook het eetpatroon. Eiwitten zijn een belangrijke bron om jouw spieren tussen de trainingen te laten herstellen.

Ook populair: Krachttraining voor vrouwen


Wat is het voordeel van krachttraining met krachtapparaten?

Bijna iedereen brengt op het werk steeds meer tijd achter de computer door. Dit leidt vaak tot lichamelijke klachten zoals een pijnlijke nek, maar ook een slechtere conditie en overgewicht doordat je te weinig beweegt. Krachttraining brengt hier verandering in. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Meer kracht, meer energie en een betere conditie
 • Minder lichamelijke klachten door regelmatige krachttraining
 • Je ziet er beter uit en je zit lekkerder in je vel!

Kortom, krachttraining brengt je heel wat voordelen. Met het uitgebreide aanbod van apparatuur bij Betersport kun je ook probleemloos aan krachttraining thuis doen. Zo hoef je niet steeds naar de sportschool! Hieronder bespreken we enkele belangrijke punten.

Trainingsdoelen met behulp van krachtapparaten

Krachtapparaten worden in de eerste plaats gebruikt voor het opbouwen en versterken van spieren. Dit doel behaal je door zware gewichten te gebruiken en de oefening slechts een aantal malen te herhalen. Hierdoor ontstaan kleine scheurtjes in de spieren. In de rustperiode die na de oefening volgt, groeien de spieren tijdens het herstelproces. Maar je kunt er ook voor kiezen om krachttraining in te zetten om af te vallen. Kies in dit geval voor een lager trainingsgewicht met meer herhalingen. Deze manier van trainen wordt aangeduid als cardio en leidt tot meer uithoudingsvermogen. Zowel pure krachttraining als cardio zijn belangrijk voor een gezond en sterk lichaam. Met de krachtapparaten van Betersport kunt je beide trainingsdoelen verwezenlijken.

Een groot aanbod van krachtapparaten

Als je kiest voor krachttraining thuis, dan heb je de keuze uit veel verschillende apparaten. Belangrijk om te weten is dat sommige apparaten voor dezelfde spiergroepen bestemd zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Smith Machine en het Squat Rack die zich beide richten op de spieren in de benen. Het belangrijkste verschil is dat de Smith Machine betere ondersteuning biedt en hierdoor beter geschikt is voor beginners. Heb je meer ervaring met krachttraining thuis? Dan is het Squat Rack het overwegen waard. Meestal is het niet nodig meerdere apparaten die dezelfde spiergroepen trainen te gebruiken. Let hier dus op bij het bekijken van de verschillende categorieën krachtapparaten op onze website.

Krachttraining en andere fitnessapparatuur

Hoewel krachtapparaten gebruikt kunnen worden voor cardio, raden we aan ook eens te kijken naar andere fitnessapparatuur. Zo stelt een loopband of een crosstrainer je nog beter in staat om uithoudingsvermogen te verbeteren. Op het gebied van krachttraining thuis kun je juist verder kijken naar losse dumbells, barbells en kettlebells. Deze zijn prima geschikt voor als je al wat meer ervaring hebt op het gebied van fitness.

Advies en meer informatie nodig?

Lijkt krachttraining thuis je wel wat, maar vraagt je je af welke apparatuur het beste geschikt is? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op! We staan altijd geheel vrijblijvend voor je klaar met deskundig advies. Ook voor meer informatie over een specifiek product kun je bij ons terecht. Kijk voor de details op onze contactpagina.

Krachtapparatuur voor professioneel gebruik

Behalve krachtapparaten voor thuisgebruik bieden wij een uitgebreid assortiment aan krachtapparaten voor professioneel gebruik. Denk aan het inrichten van een (kleine) sportschool, fysio- en revalidatiecentra of personal trainers. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


Klik hier voor de volledige beschrijving
Beschrijving

Been trainers

Biceps Curl Bank

Buiktrainer

Cable Crossover

Halterbank

Krachtapparatuur & Home-Gym

Lat Pulley Station

Power Tower

Rugtrainer

Smith Machine

Trainingsbank

Professioneel Krachtapparatuur

Half Rack

Power Racks

Squat Rack

Krachttraining is dé manier om sterke spieren op te bouwen. Er zijn echter vele verschillende soorten apparaten en evenveel verschillende bijbehorende materialen, waar je mee aan de gang kunt gaan. Hieronder worden alle soorten apparatuur kort toegelicht. Mocht je vragen hebben dan kun je die natuurlijk altijd stellen via telefoon, chat of e-mail. Op zoek naar voorbeelden van krachttrainingen of oefeningen? Bekijk dan: Betersport Magazine!


Krachtapparatuur in alle soorten en maten

Betersport heeft een ruim assortiment aan apparaten welke geschikt zijn om of specifieke spiergroepen te trainen of juist geschikt zijn voor het trainen van bijna het complete lichaam. De volgende krachtapparaten hebben wij in ons assortiment opgenomen:


Beentrainer

Als je graag meer kracht wilt verwerven in je benen, is het aan te raden om een beentrainer aan te schaffen. Het trainen van je beenspieren biedt voordelen met betrekking tot de groei van je andere spieren. Er zal in verhouding extra veel groeihormoon aangemaakt worden, simpelweg omdat deze spieren zo enorm groot zijn. Hierdoor kan de rest van je lichaam harder en groter groeien. Daarnaast creëer je meer symmetrie van je gehele lichaam. Wanneer je niet of zelden je benen traint, groeit je lichaam niet in verhouding waardoor je lichaam op lange termijn asymmetrisch zal zijn. Ten slotte bevordert het trainen van je benen ook je mentale kracht. De waarde van een oefening wordt bepaald door het niveau van ongemak als je jezelf echt pusht. Dit houdt in dat een oefening veel beter zal werken naarmate de oefening moeilijker uit te voeren is. Maar dat betekent hard werken, wat de meeste mensen willen vermijden. Juist daarom zullen oefeningen als squats en deadlifts je helpen je doorzettingsvermogen en karakter te vergroten zoals geen enkele andere oefening dat doet, ook al zijn ze niet zo leuk.

Biceps curl bank

Een biceps curl bank is ideaal om je biceps geïsoleerd en zwaar te trainen. Doordat je met je bovenarmen weinig tot geen bewegingsruimte hebt, zit ‘smokkelen’ er niet meer in en dien je een zuivere beweging te maken. Wanneer je een staande biceps oefening uitvoert, ben je namelijk snel geneigd om met je gehele lichaam mee te bewegen of om andere armspieren, zoals de triceps, mee te laten werken in de trainingsbeweging.

Buiktrainer

Met behulp van een buiktrainer kun je zowel je boven-, als je onder- en schuine buikspieren trainen. Je work out op een buiktrainer uitvoeren, is net wat gemakkelijker dan al je buikspieroefeningen uit te voeren op een vloermatje op de grond. Daarnaast kan je isolatie oefeningen voor je buikspieren handiger uitvoeren met behulp van een buiktrainer. Een ander pluspunt is dat je bij veel buikspierapparaten de mogelijkheid hebt om gewichten toe te voegen en daardoor zwaarder te trainen.

Ook populair: de beste buikspieroefeningen.

Cable crossover

De Cable Crossover is één van de meest veelzijdige apparaten om je volledige lichaam te trainen en je krachttraining te optimaliseren. Of het nu gaat om borst-, rug-, schouder-, arm- of beentraining, met kabel crossover fitness kunnen al deze spiergroepen los van elkaar getraind worden. Het aantal opties binnen je training wordt oneindig.

Halterbank

Een halterbank is te vergelijken met een trainingsbank, maar heeft enkele belangrijke voordelen ten opzichte van een trainingsbank. Het grootste voordeel van een halterbanken zijn de spotters waar een halterstang met gewichten opgelegd kan worden. Het trainen met zwaardere gewichten is daarom een stuk veiliger op een halterbank dan op een trainingsbank. Een tweede pluspunt zijn de verschillende soorten attachments die bij meerdere halterbanken van toepassing zijn. Zo is het bij diverse fitnessbanken mogelijk om een biceps curl te doen of een leg curl. Hier wordt geen aparte halterstang voor gebruikt maar de halterschijven worden op de opname stang geladen van drukbank zelf.

Home gym

Train je liever thuis dan in de sportschool, dan is een home gym ideaal! Met een home gym heb je een kleine sportschool thuis, op slechts een paar vierkante meter. Home gyms zijn er in diverse soorten en maten. Van een eenvoudig krachtstation tot uitgebreide work out gym. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Lat pulley station

Lat pulley stations zijn een must voor iedereen die zijn rug wilt trainen. Bij een Lat pulley gebruik je met name je arm- en rugspieren. Heb je altijd al je brede rugspieren willen trainen? Dan is een lat pulley station zeer geschikt voor jou! Een lat pulley station kan door iedereen gebruikt worden, of je nu een beginnende of gevorderde sporter bent. Lat pulleys zijn zo ontworpen, dat deze de kans op blessures minimaliseren en een veilige, effectieve training kunnen garanderen. Hierdoor ben je verzekerd van veiligheid en comfort, waardoor het effect na herhaaldelijk uitgevoerde trainingen extra groot is.

Power tower

Een power tower is een compleet apparaat geschikt voor diverse oefeningen. De oefeningen zijn gebaseerd op eigen lichaamsgewicht. Zo kun je op een power tower dippen, pull ups maken of je onderbuik- en zijbuikspieren trainen. Een power tower is ideaal om een intensieve thuistraining te doen. Bovendien bespaar je met een power tower veel ruimte in vergelijking met een training waarbij meerdere losse dumbbells benodigd zijn.

Rugtrainer

Het trainen van de rug wordt door veel sporters overgeslagen. Echter, het trainen van de rug met behulp van een rug trainer is essentieel voor het creëren van een mooie lichaamshouding. Het voorkomt blessures en verstevigt de zogenaamde ‘core’ (buikspieren, middenrif, onderrugspieren en de bekkenbodem).

Smith machine

Een Smith Machine heeft vele mogelijkheden en voordelen ten opzichte van oefeningen waarbij je met een losse stang traint. Of je nu explosieve krachttraining, maximale krachttraining, hypertrofie (massa) training of revalidatie training wilt doen, het gaat allemaal met een Smith Machine. Met een losse barbell train je in 3 dimensies; lengte, breedte en hoogte. Bij een Smith Machine train je enkel in de dimensie hoogte. Dit houdt in dat je je geen zorgen hoeft te maken over het voorover vallen of schuin gaan van de barbell. De barbell kan enkel omhoog en omlaag waardoor je je veel meer op de oefening kunt concentreren en niet ook op de houding hoeft letten. Dit is ideaal voor de beschreven trainingsvormen.

Trainingsbank

Een trainingsbank is handig te gebruiken wanneer je thuis oefeningen wilt uitvoeren met dumbbells, zoals dumbbell row voor de rug te trainen of dumbbell chest press voor traning van je borst.

Half rack

Een half rack is onmisbaar voor iedereen die aan krachttraining doet. Het is een perfect krachtapparaat voor de kleine ruimtes. Bij dit apparaat heb je namelijk volop bewegingsruimte zodat je de vrije haltertrainingen gemakkelijk kunt uitvoeren. Combineer het apparaat met een halterset en een trainingsbank en je hebt een volledig uitgeruste gym in huis. De meeste mensen gebruiken een half rack voor te bankdrukken of te squatten. Voor deze soorten krachttraining zijn half racks ook zeer goed geschikt. Voor extra gemak zijn de afleghaken namelijk in hoogte verstelbaar. Zo kun je de halters direct in de perfecte beginstand positioneren.

Power rack

Een power rack is te vergelijken met een half en squat rack. Het verschil is dat je bij een power rack in een kooi staat die voorzien is van safety bars, welke het gewicht van de barbell opvangen als je het gewicht niet meer kan houden. Daarnaast biedt een power rack de mogelijkheid om pull ups op te doen. Doordat je de mogelijkheid hebt om pull ups uit te voeren op een power rack, zijn power racks ook een stuk stabieler dan andere squat- of half racks.

Squat rack

Een squat rack is ideaal wanneer je wil gaan squatten met een barbell op je schouders. Een squat rack verhoogt de veiligheid en effectiviteit van jouw training. Met behulp van een squat rack kun je je eigen grenzen verleggen door steeds met een hoger gewicht te gaan squatten.


Krachttraining voor beginners?

Wanneer je gaat starten met deze tak van sport, dan is het van belang om een flinke portie doorzettingsvermogen te hebben. Even belangrijk is ook om goede doelen te stellen. Wil je bijvoorbeeld gespierde armen, of ligt de focus van het trainen op een gespierde borstkas? Een trainingsschema zal ook volledig afhankelijk zijn van de trainingsdoelen die je hebt. Het is logisch dat wanneer je jouw benen wilt trainen, jouw schema andere oefeningen dient te bevatten dan wanneer je de armenspieren wilt trainen. Wil je graag borstspieren trainen? Lees dan dit artikel over de 10 beste manieren om je borstspieren te trainen.

Net zoals bij cardio training is niet alleen het sporten belangrijk, maar bijvoorbeeld ook het eetpatroon. Eiwitten zijn een belangrijke bron om jouw spieren tussen de trainingen te laten herstellen.

Ook populair: Krachttraining voor vrouwen


Wat is het voordeel van krachttraining met krachtapparaten?

Bijna iedereen brengt op het werk steeds meer tijd achter de computer door. Dit leidt vaak tot lichamelijke klachten zoals een pijnlijke nek, maar ook een slechtere conditie en overgewicht doordat je te weinig beweegt. Krachttraining brengt hier verandering in. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Meer kracht, meer energie en een betere conditie
 • Minder lichamelijke klachten door regelmatige krachttraining
 • Je ziet er beter uit en je zit lekkerder in je vel!

Kortom, krachttraining brengt je heel wat voordelen. Met het uitgebreide aanbod van apparatuur bij Betersport kun je ook probleemloos aan krachttraining thuis doen. Zo hoef je niet steeds naar de sportschool! Hieronder bespreken we enkele belangrijke punten.

Trainingsdoelen met behulp van krachtapparaten

Krachtapparaten worden in de eerste plaats gebruikt voor het opbouwen en versterken van spieren. Dit doel behaal je door zware gewichten te gebruiken en de oefening slechts een aantal malen te herhalen. Hierdoor ontstaan kleine scheurtjes in de spieren. In de rustperiode die na de oefening volgt, groeien de spieren tijdens het herstelproces. Maar je kunt er ook voor kiezen om krachttraining in te zetten om af te vallen. Kies in dit geval voor een lager trainingsgewicht met meer herhalingen. Deze manier van trainen wordt aangeduid als cardio en leidt tot meer uithoudingsvermogen. Zowel pure krachttraining als cardio zijn belangrijk voor een gezond en sterk lichaam. Met de krachtapparaten van Betersport kunt je beide trainingsdoelen verwezenlijken.

Een groot aanbod van krachtapparaten

Als je kiest voor krachttraining thuis, dan heb je de keuze uit veel verschillende apparaten. Belangrijk om te weten is dat sommige apparaten voor dezelfde spiergroepen bestemd zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Smith Machine en het Squat Rack die zich beide richten op de spieren in de benen. Het belangrijkste verschil is dat de Smith Machine betere ondersteuning biedt en hierdoor beter geschikt is voor beginners. Heb je meer ervaring met krachttraining thuis? Dan is het Squat Rack het overwegen waard. Meestal is het niet nodig meerdere apparaten die dezelfde spiergroepen trainen te gebruiken. Let hier dus op bij het bekijken van de verschillende categorieën krachtapparaten op onze website.

Krachttraining en andere fitnessapparatuur

Hoewel krachtapparaten gebruikt kunnen worden voor cardio, raden we aan ook eens te kijken naar andere fitnessapparatuur. Zo stelt een loopband of een crosstrainer je nog beter in staat om uithoudingsvermogen te verbeteren. Op het gebied van krachttraining thuis kun je juist verder kijken naar losse dumbells, barbells en kettlebells. Deze zijn prima geschikt voor als je al wat meer ervaring hebt op het gebied van fitness.

Advies en meer informatie nodig?

Lijkt krachttraining thuis je wel wat, maar vraagt je je af welke apparatuur het beste geschikt is? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op! We staan altijd geheel vrijblijvend voor je klaar met deskundig advies. Ook voor meer informatie over een specifiek product kun je bij ons terecht. Kijk voor de details op onze contactpagina.

Krachtapparatuur voor professioneel gebruik

Behalve krachtapparaten voor thuisgebruik bieden wij een uitgebreid assortiment aan krachtapparaten voor professioneel gebruik. Denk aan het inrichten van een (kleine) sportschool, fysio- en revalidatiecentra of personal trainers. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.


Klantreviews
Betersport scoort een 10 / 10 op basis van 100 reviews bij Feedback Company
Wanneer wil je de bestelling ontvangen?
Een kado van ons, speciaal voor jou!
Verder winkelen Toegevoegd aan je winkelmandje!
Garantie aan huis 1 jaar!

1 jaar garantie aan huis

 • Altijd zeker van de beste service aan huis
 • Geen transport of monteur kosten
 • Alleen vooraf te bestellen

Waarvoor ben je verzekerd

Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

  • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
  • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
  • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.

Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!

Garantie aan huis 2 jaar!

2 jaar garantie aan huis

 • Altijd zeker van de beste service aan huis
 • Geen transport of monteur kosten
 • Alleen vooraf te bestellen

Waarvoor ben je verzekerd

Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

 • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
 • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
 • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.
 • Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!

Garantie aan huis 3 jaar!

3 jaar garantie aan huis

 • Altijd zeker van de beste service aan huis
 • Geen transport of monteur kosten
 • Alleen vooraf te bestellen

Waarvoor ben je verzekerd

Naast de standaard fabrieksgarantie garantie op je product ben je hiermee voor het onderstaande verzekerd.

  • Je hoeft bij een defect niet zelf het product naar onze werkplaats te sturen. Je hebt dus geen transport kosten.
  • Als een monteur op locatie dient te komen hoef je hiervoor geen voorrijd kosten of uurtarief te betalen.
  • Onderdelen om je product te repareren vallen onder de verzekeren en hoef jij natuurlijk niet te betalen.

Let erop dat de garantie aan huis alleen vooraf af te sluiten is. Voor eenvoudige zaken zullen wij je eerst proberen op afstand proberen te helpen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan komen we het defect bij jou thuis oplossen. Dit om ervoor te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is en jij voor zo snel mogelijk kunt sporten!